Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sklenaříková rozvedená po 14 rokoch: Strata ilúzie o manželstve!

Adriana Sklenaříková a Christian Karembeu už nie sú manželia. Zobraziť galériu (7)
Adriana Sklenaříková a Christian Karembeu už nie sú manželia.

BANSKÁ BYSTRICA - Jedna z najúspešnejších slovenských topmodeliek Adriana Sklenaříková (41) je po dnešku rozvedená. Štrnásťročné manželstvo s futbalistom Christianom Karembeu (42) ukončil dnes ráno súd v Banskej Bystrici. Ani jeden z dvojice sa právneho úkonu nezúčastnil. Ako nám s v súvislosti s rozviazaním zväzku povedal manažér úspešnej Slovenky Miroslav Šimonič, je to pre neho strata ilúzie o inštitúcii manželstva.

Adriana Sklenaříková a exmanžel Christian Karembeu spolu nežili už dlhšiu dobu. Kríza medzi dvojicou sa prevalila v marci 2011, kedy úspešná plavovláska potvrdila rozchod s ním. Príčinou krachu zväzku bolo, že od roku 2005 mali rozdielne pracovné aj súkromné aktivity. Vídali sa len zriedka a vzájomne sa odcudzovali.

Dlhoročné spolužitie dnes ráno definitívne ukončil súd v Banskej Bystrici. „Stroskotanie tohto vzťahu je pre mňa stratou ilúzie o inštitúcii manželstva,“ povedal nám modelkin manažér Miro Šimonič, pre ktorého bol rozchod sklamaním. Dvojicu totiž vždy vnímal ako ideálny párik.

K samotnému rozvodu povedal len toľko, že išlo už iba o „právny akt, na ktorom nebola potrebná prítomnosť ani jedného z nich. Nežili spolu už dlhšie.“ Čo sa týka majetkového vyrovnania, Adriana si to už bude riešiť s Christianom individuálne.

Sklenaříková je momentálne zadaná. Dokopy sa dala s francúzskym podnikateľom Andrém Ohanianom. Pár tvoria približne rok. Blondínka sa netají tým, že je po jeho boku šťastná. Či má nejakú novú známosť aj modelkin bývalý, nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu