Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trápenie tehotnej Pariškovej: Dočekal robí problémy s rozvodom!

Dočekal zabrzdil Pariškovej sen o rýchlom rozvode. Zobraziť galériu (4)
Dočekal zabrzdil Pariškovej sen o rýchlom rozvode.

PRAHA/BRATISLAVA – Stále nie je voľná! V novembri podala Aneta Parišková (37) žiadosť o rozvod. Čakala, že ukončenie manželstva s Davidom Dočekalom (33) prebehne hladko. Opak je však pravdou. Český podnikateľ si zaumienil, že jej toto rozhodnutie ešte „osladí“! Neprekáža mu ani fakt, že je jojkárska moderátorka tehotná s iným mužom.

Neuľahčil jej to! David Dočekal už tri roky nežije so svojou manželkou v spoločnej domácnosti. Aneta Parišková teda začala randiť s Kanaďanom Markom Sedlmairom a dokonca s ním už čaká dieťa. Je preto logické, že sa chce rozviesť. „Verím, že to prebehne normálne,“ odpovedala nám v novembri na otázku, či sa nebojí problémov zo strany manžela. Zdá sa však, že moderátorkino želanie sa nesplní. Ukončenie manželstva sa totiž zabrzdilo.

„Už bolo pojednávanie a bolo odročené. Požiadal o to môj manžel. Dostali sme iný termín,“ prezradila nám tvár jojkárskeho spravodajstva. A neskrývala svoje sklamanie z tohto Dočekalovho kroku. „Myslela som, že sa to už nejako vyrieši,“ povedala smutne.

Aneta totiž verila, že všetko pôjde rýchlo. Dôvod? Parišková je rodinne založená a je logické, že keď s Markom otehotnela, bude sa chcieť za neho aj vydať. Navyše, podľa zákona sa dieťa narodené do 300 dní po rozvode ešte stále považuje za manželovho potomka. Ak sa bude ukončenie manželstva stále odkladať, môže sa stať, že moderátorkino dieťa ponesie Dočekalovo priezvisko.

Zdá sa teda, že Aneta a Mark sa teraz budú musieť obrniť trpezlivosťou. Zostáva im len dúfať, že pri ďalšom pojednávaní už David problémy robiť nebude.

Aké mala detstvo Aneta Parišková? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu