Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nešťastná Parišková: Takto som si Vianoce nepredstavovala!

Chorá Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Chorá Aneta Parišková

BRATISLAVA - Sviatky si neužila! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová – Parišková (37) sa už niekoľko dní poriadne trápi! Topky.sk zistili, že plavovlásku skolila nepríjemná choroba, ktorá jej zabránila osláviť sviatky tak, ako si ich naplánovala!

Známa moderátorka Aneta Parišková, ktorá prežíva svoje najkrajšie obdobie za posledné tri roky, strávila tohtoročné sviatky v spoločnosti najbližších - syna Danielka, rodičov, brata a nového priateľa Marka Sedlmaira. Napriek tomu, že bola obklopená ľuďmi, ktorých má veľmi rada, príliš si ich prítomnosť neužila. Skolila ju totiž viróza a stratila hlas..

Choroba ju trápila už pred sviatkami. Zistili sme, že Pariškovú dokonca musela v televízii zastupovať kolegyňa. Dôvod? Plavovláska zo seba nedokázala vydať ani slovo. „Mám zápal dutín a pretrváva to už dosť dlho. Je to nákazlivé. Bála som sa, aby neochorel aj Danielko, ktorý sa len nedávno vyliečil. Celý čas som sa potila. O malého sa starala moja mama,“ povedala topkám nešťastná Parišková, ktorá si zrejme predstavovala sviatky trochu inak. „Ani na Silvestra zrejme nikam nepôjdeme,“ uzavrela sklamane plavovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu