Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárky a Missky žúrovali: Ukázali výstrihy, nohavičky... Barkolová rovno zadok!

Finalistka Miss Dušana Lukáčová ukázala nohavičky, Erika Barkolová zadok. Zobraziť galériu (12)
Finalistka Miss Dušana Lukáčová ukázala nohavičky, Erika Barkolová zadok.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Keďže súťaž Miss Slovensko tento rok odvysiela televízia Joj, finalistky sa zabávali na párty s hviezdami z Koliby. Niektoré herečky a moderátorky nahodili dráždivé výstrihy. Napríklad Petra Palevičová (34) zo Súdnej siene alebo Daniela Strculová (22) z Novín o dvanástej. Tá dokonca spolu s niektorými misskami odhalila aj bielizeň. Erika Barkolová (33) rovno zadok!

Jojkárske hviezdy sa stretli, aby spolu odprezentovali, ako bude vyzerať jarná programová štruktúra. No po tlačovej konferencii sa vrhli do víru zábavy. A bolo sa na čo pozerať!

Niektoré herečky totiž nahodili dráždivé výstrihy. Páni nemohli odtrhnúť oči od predností Petry Palevičovej zo Súdnej siene, či Judy Vargovej z Paneláku. Trochu decentnejší dekolt ukázala moderátorka z Novín o dvanástej Daniela Strculová. Tá však v pokročilejších hodinách pustila fotografov priamo pod svoju sukňu. Vo víre debaty zrejme zabudla, že by mala nohy držať viac pri sebe, keď si už obliekla minišaty.

Rovnako ako ona pozabudli na „zákony sedenia v kratučkých šatách“ aj finalistky Miss Slovensko. Dušana Lukáčová aj Ľubica Kvasnicová všetkým ukázali, že pod čiernymi šatami majú biele nohavičky. Zdá sa, že supervízorka súťaže Lucia Hablovičová ich bude musieť ešte čo-to naučiť, aby z nich boli pravé dámy.

Ale aj nohavice vedia byť zradné! Svoje o tom určite vie Erika Barkolová. Tá k bedrovým rifliam zvolila kratučké tričko. A tak ju nič nezachránilo pred menšou nehodou. Pri sedení totiž odhalila časť svojho pozadia. Snáď sa do budúcnosti poučí...

Čo všetko dievčatá na párty ukázali, uvidíte v našej GALÉRII.

Ktorých hercov milujú Missky?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu