Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Nenalíčená moderátorka Jojky: Hádajte, kto je táto blondínka!

Nenalíčená jojkárska moderátorka Dana Strculová. Zobraziť galériu (4)
Nenalíčená jojkárska moderátorka Dana Strculová.

BRATISLAVA - Blond vlasy a výrazné modré oči! Má 23 rokov a k divákom sa vždy prihovára dokonale upravená a nalíčená. Spoznali by ste moderátorku televízie Joj, keby ste ju takto stretli na ulici? Viete, o koho ide?

Takto moderátorku jojkárskych Novín o 12:00 Danu Strculovú (23) nepoznáme. Na obrazovkách sa objavuje vždy s perfektnou vizážou, no v relácii Top Star magazín urobila výnimku. Pred kamerou bez problémov ukázala svoju nenalíčenú tváričku. Spoznali by ste ju? 

Ako sme sa od blondínky dozvedeli, v súkromí sa premáva prevažne bez nánosov šminiek. Treba však podotknúť, že plavovláske to pristane aj s prirodzenou vizážou. Vyzerá podstatne mladšie. „Keď mám voľné dni, chodím bez mejkapu. V lete si ho takmer vôbec nedávam. V obchodoch si dokonca odo mňa pýtajú občiansky preukaz, keď idem kupovať víno alebo niečo podobné,“ priznala s úsmevom pre topky.sk Strculová. Dana nám tiež prezradila, že po maskérkach požaduje jemnejšie líčenie, aby nevyzerala na obraze príliš staro.

S moderátorkinou prirodzenou vizážou sa spája aj úsmevná príhoda týkajúca sa jej priateľa. Keď ju prvýkrát videl nenalíčenú, takmer ju nespoznal. „Povedal mi, že to nie som ani ja, že to je iný človek. No má rád obidve moje tváre,“ uzavrela blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu