Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z missky Lukáčovej je Alžbetka z Perinbaby: Jakubiska to prekvapilo!

Dušana Lukáčová a Alžbetka z Perinbaby. Zobraziť galériu (6)
Dušana Lukáčová a Alžbetka z Perinbaby.

BRATISLAVA – Ako z rozprávky! Krása Dušany Lukáčovej (19) uchvátila už nejedného muža. Aj práve preto sa prvá vicemiss Slovensko z roku 2011 najnovšie ocitla na titulnej strane prestížneho českého magazínu. V prestrojení za Alžbetku z Perinbaby dokonca nadchla aj samotného režiséra kultovej rozprávky Juraja Jakubiska (73). Ako sa páči vám?

Dokonalá! Už čoskoro sa v novinových stánkoch objaví najnovšie vydanie českého magazínu One, ktoré sa bude niesť vo vianočnom duchu. Inšpiráciou pri tvorbe titulnej strany bola rozprávka Perinbaba. Príbeh Alžbetky a Jakuba už totiž k sviatkom neodmysliteľne patrí. Príležitosť zažiariť dostala jedna z najkrajších Sloveniek – Dušana Lukáčová.

Šéfredaktor magazínu nám prezradil, že mu finalistka súťaže krásy učarila už dávnejšie. „Veľmi ma zaujali jej oči a črty tváre. Takto má vyzerať typicky krásna Slovenka,“ nešetril chválami Pavel Mahdal. Tiež sa netajil tým, že po titulnej strane, ktorá by sa niesla v duchu Perinbaby, túžil už dávnejšie. „Bolo to moje veľké želanie, ale nikdy som mu nevenoval veľa snahy, lebo som nenašiel vhodnú modelku, ktorá by niektorú z postáv dokonale zosobnila,“ dodal. Ako vidno, naša misska jeho predstavy dokonale splnila.

Z veľkej príležitosti bola nadšená aj samotná Dušana. „Fotografia vznikla len niekoľko hodín po mojom návrate z Miss International v Číne. Hoci som bola trochu unavená z dlhej cesty a z časového posunu, na toto fotenie som sa špeciálne tešila. Výsledný efekt je úžasný,“ povedala nám s úsmevom Lukáčová.

Missku v úlohe Alžbetky si dokonca pochvaľoval aj samotný režisér rozprávky Juraj Jakubisko. Ako sme sa dozvedeli, titulná strana sa mu veľmi páčila a s výberom novodobej Alžbetky bol veľmi spokojný. Podľa jeho slov len Slovenka dokáže vyjadriť krásu a nežnosť tejto postavy. 

Dušana Lukáčová ako Alžbetka z kultovej rozprávky Juraja Jakubiska - Perinbaba.
Zobraziť galériu (6)
Dušana Lukáčová ako Alžbetka z kultovej rozprávky Juraja Jakubiska - Perinbaba.

Chcete vedieť, ako vyzerá Dušana vo svadobných šatách? Fotografie nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu