Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi herečka Kerekes: Vyvalila prsia a... Vyzliekla si tangá!

Eva Kerekeš ukáže prsia aj nohavičky. Zobraziť galériu (5)
Eva Kerekeš ukáže prsia aj nohavičky.

PRAHA – Sexuálna bohyňa! Tak pôsobí Eva Kerekes (28) takmer v každom filme, ktorý nakrúti. Najnovšie hrá v komédii Muži v naději, kde stvárňuje milenku Jiřího Macháčka (44). Zaujímavé je, že s ním si už partnerskú rolu zahrala v Nestydovi. Najnovšie vám však scéna, ktorú pre ryšavku napísal režisér filmu, s najväčšou pravdepodobnosťou vyrazí dych!

Začali zostra! Nakrúcanie filmu Muži v naději je rozdelené do dvoch častí. Prvú majú herci už za sebou, pokračovať budú v apríli. Jedna z najvzrušujúcejších scén je však už zaznamenaná.

Eva Kerekes v nej hrá biliard s Jiřím Macháčkom a Bolkom Polívkom. Sexi nahodená, s poriadnym výstrihom a s vyvalenými vnadami sa skláňa nad zeleným plátnom. Tým však dráždivá scéna nekončí, práve naopak. Keďže ryšavke pri hre vadia rozpustené vlasy a nemá poruke žiadnu gumičku, vyrieši to svojsky. Kadere skrotí pomocou vlastných tango nohavičiek!

Ako tvrdí režisér a scenárista v jednej osobe Jiří Vejdělek, takúto scénu v reálnom živote naozaj zažil. Istá slečna si takto originálne vypomohla pri bowlingu.

Film Muži v naději je akousi odpoveďou na Ženy v pokušení, tentoraz budeme vidieť vzťahy z mužského pohľadu. A všetko sa bude točiť okolo nevery. Manželstvo postavy, ktorú hrá Jiří Macháček, sa totiž ocitne v nudnej fáze. Vtedy mu vlastný svokor v podaní Bolka Polívku naznačí, že nevera je dobrým korením vzťahu. Či je to ten správny recept, uvidíme v auguste, kedy bude komédia odpremiérovaná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu