Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahé telo herečky Kerekes: Najodvážnejšie zábery jej kariéry!

Eva Kerekes sa pri fotení kalendára vyzliekla úplne donaha. Zobraziť galériu (9)
Eva Kerekes sa pri fotení kalendára vyzliekla úplne donaha.

BRATISLAVA – Zmyselná ako nikdy! Eva Vica Kerekes (31) patrí k herečkám, ktoré nemajú problém s nahotou. Veľkú dávku odvahy predviedla ryšavka napríklad aj vo filmoch Nestyda, či Muži v nádeji. Slovenka s maďarskými koreňmi ale najnovšie prekonala všetky svoje hranice a zábrany. Pred objektívom fotografa sa totiž vyzliekla úplne donaha.

Jedenástou tvárou prestížneho kalendára likérky STOCK sa stala zvodná herečka Eva Kerekes. Tá má sexepílu na rozdávanie, čo potvrdzujú aj zábery, ktoré sa na stránkach určených pre rok 2013 objavia. Odhalené prednosti však nie sú to jediné, čo umelkyňa počas fotenia predviedla. Tvorcovia „českého Pirelliho“ totiž majiteľom kalendára ponúkajú zvodnú ryšavku v Evinom rúchu.

„Inšpiráciou pre styling a vlastne celé fotenie bolo klišé, ktoré považujeme za sexi. Vysoké podpätky, pánsky štýl Dandy, trenčkot na nahé telo ako Kim Basinger v 9 a pol týždňa,“ povedal nám k tomu producent Pavel Trčka. „Snažili sme sa vyzdvihnúť jej postavu, sexi krivky a rafinovanosť,“ dodal.

Na jednom zo záberov sa herečka objavila úplne nahá. Keďže ide o najodvážnejší záber jej kariéry, zaujímalo nás, ako to zvládala. Na otázky však zatiaľ neodpovedala. V minulosti sa ale pre topky.sk vyjadrila, že je z tejto spolupráce nadšená. „Fotografie vznikali v krásnom prostredí Normandie. Pláže a krajina sú tam úchvatné. Drsné a jemné zároveň. A tiež okúzľujúce - rovnako ako budú aj naše fotografie,” poznamenala s úsmevom na margo fotenia ryšavka. Ako sa zábery Slovenke s maďarskými koreňmi pozdávajú vám?

Eva Vica Kerekes nafotila najodvážnejšie fotografie svojej kariéry.
Zobraziť galériu (9)
Eva Vica Kerekes nafotila najodvážnejšie fotografie svojej kariéry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu