Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka Eva Kerekes zviedla ženáča: Divoký sex!

Scény Evy Kerekes a Milana Mikulčíka dýchajú erotikou. Zobraziť galériu (11)
Scény Evy Kerekes a Milana Mikulčíka dýchajú erotikou.

BRATISLAVA – Herečka Eva Kerekes (28) už viackrát dokázala, že erotické scény hravo zvláda. Potvrdí to aj dnes večer. Na televíznych obrazovkách sa predstaví v úlohe zmyselnej zvodkyne, ktorá popletie hlavu ženatému mužovi! Ako však v súvislosti s pikantnou scénou priznáva, bola najtvrdšia z tých, aké kedy nakrútila.

Eva Kerekes rozhodne nepatrí k herečkám, ktoré majú problém s nahotou. Zrejme aj preto často dostáva pracovné ponuky, pri ktorých musí čo-to zo svojho tela ukázať. Rovnako tak to bolo aj pri príležitosti nakrúcania série televíznych filmov s názvom Nesmrteľní.

Keď sme herečku oslovili, priznala, že nakrúcanie nebolo vôbec jednoduché. „Táto scéna bola asi najtvrdšia z tých odvážnejších, ktoré som doteraz robila. Robiť intímne scénky na pľaci si vyžaduje pevné nervy. Milovať sa tak, že okolo je tridsať ľudí je ozajstné pokušenie," poznamenala Eva, ktorá v časti nazvanej Diabol stvárňuje zvodnú Hanu. Jej čaru podľahne ženatý muž Adam (Milan Mikulčík). Ten sa vďaka pravidelným horúcim stretnutiam pomaly, ale isto stáva posadnutým. Bez Hany nedokáže normálne existovať, prenasleduje ho na každom kroku. „V tomto diele má veľkú úlohu vášeň a erotika. Všetko sa vlastne odohráva okolo toho, preto je nutné, aby tam bolo, čo tam má byť," dodala herečka na adresu odvážnych scén.   

Sexuálne hrátky v tráve zachytávajúce Kerekes a Mikulčíka sú v tomto prípade tak odvážne, že televízia odvysiela seriál neskôr, ako obyčajne. Ak chcete vedieť ako sa ženatý muž vyrovná so svojou závislosťou, nenechajte si ujsť Nesmrteľných už dnes večer o 22:00 na obrazovkách STV.

VIDEO: Jedna z erotických scén Evy Kerekes a Milana Mikulčíka.



Nesmrtelny_diabol_FLV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu