Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmyselná herečka Kerekes: Úžasne sexi zábery!

Herečka Eva Kerekes nafotila provokatívne zábery. Zobraziť galériu (13)
Herečka Eva Kerekes nafotila provokatívne zábery.

PRAHA - Provokuje! Novou tvárou najznámejšieho českého kalendára sa stala slovenská herečka s maďarskými koreňmi Eva Vica Kerekes (31). Ryšavka nie je v žiadnom prípade hanblivá, čo dokázala už aj vo filmoch, napríklad v Nestydovi. A tak sa realizačný tím rozhodol využiť jej sexepíl, vďaka čomu vznikli naozaj zmyselné snímky. Topky.sk vám prinášajú prvé zábery ako ochutnávku.

Bez zábran! V poradí jedenástou tvárou prestížneho kalendára známej likérky STOCK sa stala Eva Kerekes. Zábery zmyselnej herečky budú zdobiť titulku a 12 stránok určených pre rok 2013. A bude sa naozaj na čo pozerať. Tvorcom „českého Pirelliho” sa totiž podarilo vytvoriť vskutku sexi fotografie so slovenskou kráskou v hlavnej úlohe.

Treba ale podktnúť, že Eva svoje telo odhalila napríklad vo filme Nestyda. No nielen tam. Erotické scény absolvovala aj pri nakrúcaní Mužov v nádeji, a tak nemala s podobne ladeným pózovaním problémy ani teraz.

Dráždivé zábery vznikali v krásnom prostredí Normandie. „Pláže a krajina sú tam úchvatné. Drsné a jemné zároveň. A tiež okúzľujúce - rovnako ako budú aj naše fotografie,” prezradila ryšavka. Tím, ktorý sa na tvorbe kalendára podieľal, zatiaľ zverejnil len niekoľko snímok. Ostatné sú ešte tajné. „Veríme, že tento fotoset bude nadčasový a každý v ňom nájde svoje tajné fantázie. Snáď poteší oko nielen pánskeho publika,” povedal nám producent Pavel Trčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu