Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tlučková a Skrúcaný spolu na pľaci: Obchádzajú sa!

Štefan Skrúcaný a Zuzana Tlučková. Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný a Zuzana Tlučková.

BRATISLAVA – Od rozvodu hereckej dvojice Zuzany Tlučkovej (48) a Štefana Skrúcaného (50) už uplynuli viac ako tri roky. Najnovšie však exmanželov znovu spojila profesia, ktorú vykonávajú. Obaja sa budú objavovať v jojkárskom seriáli Panelák. Ako sme sa v súvislosti s ich angažmán dozvedeli, na pľaci sa jeden druhému vyhýbajú. Prečo?!

Siedmu sériu denného seriálu Panelák obohatí viacero nových postáv. Medzi nim aj Zuzana Tlučková a jej expartner Štefan Skrúcaný. Zaujímavé je, že doteraz sa bývalí manželia počas nakrúcania vôbec nestretli. A to z dôvodu, že postavy, ktoré stvárňujú, vôbec nič nespája. Napriek tomu nie je vylúčené, že by na seba mohli náhodne natrafiť.

„Mám pocit, že aj keby sme sa stretli na pľaci, nebol by to problém,“ povedal topkám Skrúcaný. Podľa jeho slov si s exmanželkou vychádzajú v rámci možností. „Verím, že sa to bude zlepšovať,“ dodal.

Vyzerá to tak, že herec si pri nakrúcaní drží patričný odstup. Usiluje sa nemiešať súkromné veci s tými pracovnými. Veď aj so súčasnou partnerkou Dominikou Lukáčovou, ktorá sa podpísala pod rozvod hereckej dvojice, majú vo všetkom jasno. Keď sme sa totiž Skrúcaného spýtali, či jej spoločný projekt s exmanželkou neprekáža, povedal: „Nie, vôbec nie. Sú to moje profesijné záležitosti. Neriešime to.“

Spoločné scény by zrejme neboli proti srsti ani Tlučkovej. „My sme už predtým odohrali 20 rokov pred kamerou, takže s týmto by nemal byť žiadny problém,“ povedala Zuzana. Zaujímavé však je, že na otázku, aký majú s exmanželom vzťah, odmietla odpovedať.

Niečo o nových postavách v Paneláku:

Zuzana Tlučková stvárni vrchnú sestru Andreu Ryšavú, ktorá rozšíri rady zamestnancov Kliniky. V porovnaní s jej predchodkyňou je veselšia, zábavnejšia, ale aj poriadne popletená. Do hlavného mesta prichádza z dediny na Orave a túži si nájsť partnera.

Štefan Skrúcaný sa divákom predstavil už počas Vianoc ako postava Fedora Rovného. Spoločne s manželkou a s dcérou navštevujú príbuzných Jančovcov (Roman Luknár a Zuzana Haasová). Fedor je prehnane aktívny a svojou nešikovnosťou sa mu vždy podarí niečo vyparatiť.

Ak ste zvedaví, ako sa budú vyvíjať osudy vašich obľúbencov zo seriálu Panelák, nenechajte si ujsť štart siedmej série už dnes večer na obrazovkách Televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu