Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tlučková zostarla na nepoznanie: Pozrite, ako sa zmenila!

Zuzana Tlučková a jej dvojrola. Vľavo ako starenka, vpravo ako vrchná sestra Ryšavá. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Tlučková a jej dvojrola. Vľavo ako starenka, vpravo ako vrchná sestra Ryšavá.

BRATISLAVA – Zanedbaná a vráskavá! Pre Zuzanu Tlučkovú (50) je charakteristický príjemný vzhľad a dokonalá vizáž. Herečka totiž patrí k ženám, ktoré sa o svoju pleť poctivo starajú. Jemný výzor sympatickej brunetky je však nateraz minulosťou. Pohľad na umelkyňu totiž navodzuje dojem, ako keby zostarla o tridsať rokov.

To snáď ani nie je ona! Herečka Zuzana Tlučková sa momentálne objavuje v jojkárskom seriáli Panelák. Tam najnovšie prekvapí televíznych divákov skutočne nezvyčajným imidžom. Krehko pôsobiaca brunetka sa totiž predstaví v úlohe stareny.

Zuzana si v dennom seriáli zahrá dvojrolu. Okrem toho, že stvárňuje vrchnú sestru Ryšavú, predvedie sa aj ako jej mamička. Umelkyňa nám v súvislosti s tým prezradila, že zvládnuť túto výzvu nebolo príliš jednoduché. „Čo sa týka prípravy, bolo na to pomerne málo času. Mamička Ryšavá vlastne pochádza z Oravského Veselého, tak sme sa dohodli, že budem rozprávať normálne a sem-tam mi ujde niečo z nárečia,“ povedala nám k svojej úlohe Zuzana. „Bolo to náročné tiež preto, lebo jednotlivé scény som si musela zopakovať na dvakrát. A aj trošku bolestivé, lebo ma líčili priamo na tvár,“ dodala herečka.  

Zaujímalo nás tiež to, ako Zuzana reagovala, keď sa so svojou staršou vizážou zbadala v zrkadle. „Prekvapená som príliš nebola. Kedysi, keď sme robili Telecvoking, bola som viac-menej zvyknutá na to, že ma znetvoria alebo takto urobia staršou. Cítila som sa veľmi dobre, s prácou našej maskérky Zuzky som bola spokojná,“ poznamenala na margo premeny umelkyňa. Ako tiež dodala, chvíľkami mala pocit, že sa sama na seba ani príliš nepodobá.  „Ale je to vtipné. Aspoň viem, ako budem o takých tridsať rokov vyzerať. Je to síce ešte veľa času, ale hlavné je, aby sme sa toho dožili," uzavrela Tlučková.

Zuzana Tlučková sa kvôli seriálovej postave takto zmenila.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Tlučková sa kvôli seriálovej postave takto zmenila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu