Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka Monika Haasová: Pozrite, ako Bambuľka vyrástla!

Monika Haasová v minulosti stvárňovala malé nezbedné dievčatko v seriáli Bambuľkine dobrodružstvá. Zobraziť galériu (7)
Monika Haasová v minulosti stvárňovala malé nezbedné dievčatko v seriáli Bambuľkine dobrodružstvá. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Herečka Monika Haasová (35) sa preslávila už aké malé dievčatko vďaka účinkovaniu v Bambuľkiných dobrodružstvách. Odvtedy však prešlo dlhých tridsať rokov a z malej herečky je dospelá žena. Ako žije dnes?

Herečka Monika Haasová okúsila svet šoubiznisu už ako malé dieťa. Mala iba päť rokov, keď ju celé Československo poznalo ako Bambuľku - malé copaté dievčatko, ktoré dedovi Jozefovi vždy vyparatilo nejakú vilomeninu. Napriek tomu, že sa herečka naďalej venuje umeleckej činnosti, dalo by sa pokojne povedať, že úloha v známom seriáli bola jej najvýraznejšou. Veď mnoho ľudí ju aj po tridsiatich rokoch nenazve inak ako Bambuľka. No bezstarostný život malého dievčatka je už dávno preč a v živote herečky sa za ten čas veľa zmenilo.

Monika Haasová sa síce aj v súčasnosti venuje filmovej a divadelnej tvorbe, no viac ako herečka pracuje na svojich projektoch ako režisérka. Čo sa jej súkromia týka, so svojím partnerom a so synom Nikitom žijú striedavo v Holandsku, v Maďarsku a na Slovensku. No kočovný spôsob života ju vraj ešte neomrzel. Najbližší rok však plánuje stráviť na Slovensku.

Monika Haasová si zahrala aj v niekoľkých epizódach známeho jojkárskeho Paneláku, kde stvárňovala sestru svojej skutočnej sestry Zuzany. Panelákovú Soničku Jančovú si ľudia s Monikou často mýlili, preto sa tvorca seriálu Andy Kraus rozhodol, že dievčatá postaví na televízne obrazovky vedľa seba, aby si ich diváci mohli porovnať.

Vypočujte si skladbu z rozprávky Bambuľkine dobrodružstvá:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu