Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prekrásne aj s bruškom: Tieto tehuľky ovládli červený koberec!

Odovzdávaniu hereckých cien dominovali krásne tehuľky Zobraziť galériu (9)
Odovzdávaniu hereckých cien dominovali krásne tehuľky

LOS ANGELES – Medzi smotánkou sú neprehliadnuteľné! Herecké hviezdy, Natalie Portman (29) a Jane Krakowski (42), sa však v centre pozornosti neocitli len vďaka rastúcemu brušku. Tehotenstvo im tak prospieva, že doslova rozkvitli. V luxusných róbach boli obe nádherné!

Jedna ako anjel, druhá s trblietkami! Hoci Natalie a Jane toho v súkromnom či hereckom živote veľa spoločného nemajú, tentoraz sa to predsa len zmenilo. Obe dámy sa totiž stretli na nedeľňajšom odovzdávaní cien Screen Actors Guild Awards s rastúcimi potomkami pod srdcom. A aj napriek výraznému vekovému rozdielu vyzerali obe očarujúco – vyžaroval z nich obrovský šarm a mamičkovská spokojnosť!

Mladšia Natalie, ktorá sa chystá porodiť až v lete, zvolila tentoraz jednoduchú bielu róbu. To, čo si však odpustila na šatách, si vynahradila v luxusných doplnkoch. Ako prezradila v jednom z rozhovoroch, šperky značky Tiffany, ktoré mala na sebe, stáli úctyhodné dva milióny dolárov!

O poznanie väčším bruškom sa pýšila Jane, ktorej termín pôrodu lekári stanovili na apríl. V asymetrickej róbe z dielne Badgley Mischka si preto tretí trimester vychutnávala plnými dúškami – pri pózovaní pred fotografmi si svoj poklad pod šatami neustále hladila. Šťastie, ktoré po boku manžela prežíva, neváhala potvrdiť nežnou pusou a týmito slovami: „Stáva sa to realitou, sme takí vzrušení!“ Ostáva len dúfať, že všetko prebehne hladko a obe dámy svoje ratolesti privítajú na svet bez akýkoľvek problémov.



Ďalšie róby z červeného koberca nájdete TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu