Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Psie výkaly na ulici? Táto kráska ich odprace aj vlastnými rukami!

Ktorá áčková herečka upratuje psie výkaly? Zobraziť galériu (18)
Ktorá áčková herečka upratuje psie výkaly?

LOS ANGELES – S upratovaním po svojom domácom miláčikovi nemá najmenší problém! Hoci na Slovensku je zbieranie psích výkalov ešte stále skôr raritou, v zahraničí nad tým neohŕňajú nos ani známe tváre. Táto hollywoodska kvetinka dokonca nepotrebuje ani lopatku. Stačia jej vlastné ruky!

Nie je z nej žiadna fajnovka! Aj keď túto krásku poznáme skôr ako veľmi jemné a nežné stvorenie, nepríjemným povinnostiam sa rozhodne nevyhýba. Keď treba, postará sa aj o odstránenie exkrementov po svojom maznáčikovi. Pýtate sa, o koho vlastne ide? Týmto svetlým príkladom nie je nik iný ako, v súčasnosti tehotná, Natalie Portman!

Zababušená a dobre maskovaná! Tak si herečka vykračovala v newyorskej štvrti Soho uprostred týždňa so svojím malým psíkom Whizom. Od prechádzky ju pritom neodradilo mrazivé počasie ani vykonávanie biologických potrieb jej chlpáča. Počas venčenia si totiž ako vzorná občianka navliekla na ruku igelitové vrecko a všetko po psíkovi pozbierala. Zdá sa teda, že ani počas tehotenstva sa jej takéto úkony vôbec neprotivia!

Je celkom možné, že už o pár týždňov Natalie pozbiera niečo oveľa milšie ako to, čo zbierala nedávno. Tento rok sa totiž uchádza o najprestížnejšie ocenenie, po ktorom túži každá herecká duša – zlatú sošku Oscara. Či sa jej ju nakoniec podarí získať, ukáže až záver februára. Isté je však aspoň jedno – na červenom koberci bude zaručene vyzerať ďaleko príťažlivejšie ako na ulici!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu