Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bizarnejší milostný trojuholník ste ešte nevideli: Rebeka miluje svoju priateľku, ale aj DUCHA z 18. storočia!

(Zdroj: YouTube/lovedontjudgeshow)

USA – Zoznámte sa s párom, ktorý trávi rande na cintorínoch a vo vzťahu má tretieho jedinca – 300-ročného ducha. Napriek tomu, že ľudia ich obviňujú z diabolských praktík či odmietajú uveriť ich mentálnym schopnostiam, dvojica si výstredný vzťah naplno užíva.

Rebekah Carmichealová je profesionálna duchovná sprievodkyňa. Nedávno stretla Ruperta, ducha waleského a revolučného vojaka z 18. storočia, do ktorého sa bezhlavo zamilovala. Američanka tvrdí, že duch ju jednej noci prenasledoval domov. Krátko nato sa spoznali a pomaly spolu začali tráviť viac času. Vzrástli medzi nimi nečakané city a stal sa z nich pár. Čoskoro nato však Rebekah stretla niekoho z mäsa a kostí – ženu menom Katharyn. Musela Rupertovi vysvetliť svoj vzťah so živou bytosťou a informovať svoju priateľku o jej priateľovi-duchovi.

Katharyn v podcaste Love Don’t Judge uviedla, že v ich vzťahu na seba navzájom nežiarlia. Rebekah a Rupert vraj medzi sebou majú spojenie, ktoré Katharyn plne rešpektuje. Trojica sa často stretáva a spolu chodia na výlety. Rebekah vysvetlila, že ona a Rupert sa spájajú prostredníctvom svojich energií, pričom ich vzťah sa primárne točí okolo emócií. „Priznáva, že som tu fyzicky. Potrebujem žiť život tu a teraz,“ uviedla. „Musel sa naučiť, ako ho psychicky vnímam. S rešpektom sa začal viac zdržiavať tam, kde som bývala, vždy mal veľmi jasno v hraniciach, chcel súhlas. Nikdy netlačil na to, aby mohol byť v mojom dome alebo niečo podobné,“ dodala.

Rebekah ďalej prezradila, že s Katharyn si najprv písali. Stali sa z nich najlepšie priateľky a neskôr už ani jedna z nich nedokázala skrývať, čo k sebe v skutočnosti cítia. Napriek tomu, že Katharyn rešpektuje neštandardný vzťah svojej priateľky, ona sama s Rupertom v romantickom vzťahu nie je. „Rupert a ja sme priatelia. Stretli sme sa, viedli rozhovory, boli sme spolu na výletoch,“ vysvetlila Katharyn. Obe však tvrdia, že ľudia na internete im často píšu nenávistné komentáre a niektorí dokonca tvrdia, že klamú.

Iní sú presvedčení o tom, že hovoria s démonmi. Dvojica v podcaste zdôraznila, že ani jedna z nich netrpí duševnými ochoreniami, aj keď ľudia predpokladajú opak. Netradičný pár si užíva rande na cintorínoch a rozpráva sa s duchmi pre zábavu. To, čo robí ich puto takým silným, je ich vzájomné akceptovanie. „Milujem Rebekah pre jej talent. Cítim sa byť veľmi privilegovaná, že som s ňou. Je ako hviezda,“ dodala Katharyn.

Viac o téme: DuchVzťahRandePár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu