Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Orálny sex manželov sa skončil katastrofou: Túto praktiku radšej nikdy neskúšajte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STANFORD - Lekárska prax je mimoriadne bohatá na zdravotné ťažkosti spôsobené rôznymi sexuálnymi hrami. Časopis Journal of the Society of Laparoendoscopic Surgeons zverejnil prípad pacientky, ktorá opakovane vyhľadala odbornú pomoc a sťažovala sa na silné bolesti brucha a hrudníka. Za všetko mohla obľúbená sexuálna praktika jej manžela.

Istá 24-ročná žena pred časom navštívila pohotovostné oddelenie Stanfordskej univerzity v Kalifornii a sťažovala sa na silné bolesti brušnej dutiny a hrudníka. Pociťovala ich najmä pri pohybe. Šíriť sa vraj začali z podbruška a postupne sa presunuli až k hrudnému košu. Okrem toho nemala žiadne iné ťažkosti. S podobnou diagnózou vyhľadala lekára v priebehu posledného roka dvakrát. Röntgen zakaždým potvrdili prítomnosť vzduchu v brušnej dutine (pneumoperitoneum), lekári však nikdy nezistili, čo bolo príčinou tohto stavu. Vzduch pacientke následne postupne absorbovalo okolité tkanivo a uľavilo sa jej. 

Orálny sex manželov sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Počas poslednej návštevy ambulancie sa však doktora spýtala, či by mohli jej opakované problémy súvisieť so sexuálnou praktikou. Manžel ju vraj totiž s obľubou pri orálnom sexe nafukuje cez vagínu ako balón. Žena ostala v nemocnici na pozorovanie; vzduch sa, našťastie, aj tentokrát absorboval bez vážnych následkov. 

Lekári pri pohľade na pacienta krútili hlavou: Narodil sa s tromi penismi!

Podľa odborníkov sa však podobné prípady nekončia zakaždým šťastne. V lekárskej praxi boli v súvislosti s touto sexuálnou praktikou zaznamenané aj úmrtia. Asi najznámejší je prípad tehotnej ženy, ktorá zomrela krátko po tom, ako jej partner nechtiac vtlačil do vagíny vzduch. "Vzduch si môže nájsť cestu z maternice do brušnej dutiny, tlačí až na pľúca a môže spôsobiť ich zápal. Ľudia nevedia, že medzi pošvou a brušnou dutinou existuje otvorený prístup a neuvedomujú si všetky možné zdravotné riziká," vysvetlili lekári v zverejnenom článku

Viac o téme: SexOrál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu