Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž v Zimbabwe má 16 manželiek a 151 detí: Prísny rozpis služieb, sex najmenej štyrikrát za noc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HARARE - Tak toto znie ako sen mnohých mužov! Misheck Nyandoro (66) z afrického Zimbabwe má 16 manželiek a 151 detí, no stále mu to nestačí a chce viac. Preto dodržiava aj plán štyroch pohlavných stykov za noc. Môže si to dovoliť, keďže vôbec nepracuje. Tvrdí, že jeho zamestnaním na plný úväzok je „uspokojovanie manželiek“, ktoré varia, upratujú a plnia všetky jeho želania.

Muž zaspal pri drsných sexhrách: FOTO Zviazaná partnerka (†38) zomrela strašnou smrťou!

Multiotecko si chce o niekoľko mesiacov vziať svoju 17. nevestu a dúfa, že do smrti mu 100 žien porodí celkovo 1000 detí. Posťažoval sa akurát na to, že si musí brať stále mladšie ženy, pretože staršie nedokážu držať krok s jeho nenásytným sexepílom. Inak sa však nemá zle. Vedie luxusný život, keďže jeho už dospelí potomkovia a zaťovia mu dávajú peniaze aj darčeky.

Nyandoro z okresu Mbire v provincii Mashonaland Centra pre miestny spravodajský server The Herald vysvetlil, že si vytvoril plán, ktorý mu umožňuje uspokojiť najmenej štyri manželky za noc. „Chodím do spální, ktoré mám podľa plánu. Potom uspokojím svoju ženu a idem do vedľajšej miestnosti. Toto je moja práca. Nemám inú prácu," uviedol a dodal, že svoje svoje správanie v spálni upravuje tak, aby vyhovovalo veku každej z jeho manželiek. Žiadna žena pritom vopred nevie, kedy je v poradí. Poobedňajšie plnenie manželských povinností sa nezohľadňuje podľa služieb, ale je skôr náhodné.

Misheck Nyandoro (66) kutoka zimbambwe anatarajia kuoa mke wa 17. ana watoto 128. Lengo lake ni kuwa na wake 100 na watoto 1000. Anasema ni njia ya kuwakomesha wazungu wanaotaka kupunguza watu Africa.

Uverejnil používateľ Salum Ibrahim Utorok 11. mája 2021

 

S peniazmi si hlavu lámať nemusí

Muž začal s polygamiou v roku 1983 a chce sa jej držať až do svojej smrti. Dodal, že všetky jeho nevesty sú so svojím životom mimoriadne spokojné a najmenej dve sú tehotné. Finančne sa tiež nemôže sťažovať. „Moje deti ma rozmaznávajú. Neustále dostávam dary a peniaze od nich a mojich nevlastných synov.“ Okrem toho sa jeho rodina venuje poľnohospodárstvu.

Najmenej 50 z jeho potomkov ešte chodí do školy. Šesť pracuje pre zimbabwiansku národnú armádu, dve sú policajtmi, 11 ďalších pracuje v rôznych profesiách. 13 dcér sa už vydalo. Najmenej 23 z jeho synov je ženatých, z ktorých jeden už začal ísť v šľapajach svojho otca a má zatiaľ štyri manželky.

Nyandoro je spokojný muž. Užíva si život bez stresu, nechodí do práce a všetkých jeho 16 manželiek sa o neho stará. „Každá z mojich manželiek pre mňa varí každý deň, ale platí pravidlo, že jem len chutné jedlo, všetko, čo mám pocit, že nespĺňa štandard, vyhodím. Poznajú pravidlá a sľúbili, že sa nebudú hnevať, keď im pošlem jedlo späť. Všetko poslané späť, by malo byť lekciou, ktorá im pomôže zlepšovať sa," opísal svoje vysoké gurmánske nároky.

Baba wa watoto 151,wake 16 aapa kuongeza familia Hii ndiyo maana halisi ya maskini furaha yake ni watoto wake na...

Uverejnil používateľ Bukoba Radio 92.5 MHz Utorok 11. mája 2021

 

Stará sa o rast počtu obyvateľstva

Muž sa naposledy oženil v roku 2015. Potom bol nútený urobiť si kvôli zlej ekonomickej situácii v Zimbabwe pauzu, ale ďalšia svadba bude už čoskoro. So svojím projektom začal po vojne v Rodézii, v ktorej bojoval za nezávislosť Zimbabwe. Takýmto spôsobom chcel pomôcť doplniť populáciu. Navyše ako vojnový veterán dostáva príspevky na deti.

"Som veľmi silný, prísny a zásadový muž. Každá žena alebo dieťa to vie. Nikoho nezvýhodňujem. Ja som vodca. Moja najstaršia manželka má najväčší počet detí, 13. Ale ja ju nechcem zastaviť. Pokiaľ dokáže otehotnieť, je stále v hre. Dve ďalšie manželky porodili po 12 detí a možno ešte porodia," dodal Nyandoro s tým, že všetky jeho manželky dovŕšili vek 18 rokov a jeho viera mu nedovoľuje vziať si nikoho rozvedeného. Každú ženu si osobne vybral, aj oslovil, nešlo o sprostredkovaný sobáš. "Muž, ktorému vládnu ženu, nemá miesto v nebi!," uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu