Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Popieračka covidu (30) šírila obludné hoaxy: Keď uvidíte tie FOTO... naozaj tomu verí?!

(Zdroj: Facebook/Hannah Dean)

FAREHAM - Mladá Britka, ktorá popiera COVID-19 a tiež patrí medzi konšpiračných teoretikov, dostala zákaz vstupu do nemocníc. Na internete totiž publikovala niekoľko fotografií prázdnych nemocničných lôžok, čím chcela dokázať svoju teóriu o neexistencii koronavírusu. Ak vstúpi do nemocnice bezdôvodne, hrozí jej mastná pokuta a dokonca väzenie.

Tridsaťročná Deanová z mesta Fareham tvrdí, že pandémia je súčasťou vládneho krytia a tvrdohlavo popiera existenciu ochorenia COVID-19. Na internete uverejnila niekoľko fotografií prázdnych nemocničných lôžok v snahe dokázať, že pandémia je čistý výmysel. Úrady reagovali okamžite a udelili jej zákaz vstupu do britských nemocníc. Navštíviť ich môže iba v prípade, ak bude sprevádzať inú osobu na ošetrenie alebo bude mať vopred dohodnutý termín s konkrétnym lekárom. V prípade porušenia nariadenia jej hrozí väzenie a pokuta vo výške v prepočte takmer 3000 eur. 

@hannah___dean

Birmingham City Hospital, 17th January 2021 ##Hannahdean ##saveournhsandstayhome ##lockdown ##hospital #plandemic

original sound - Hannah Dean
@hannah___dean

St Richard's Hospital, Chichester, West Sussex, 31st January 2021 Part 7 ##hannahdean ##hospital ##lockdown

original sound - Hannah Dean

Hannah najčastejšie chodievala do nemocnice St. Richard's Hospital v Chichestere a General Hospital v Southamptone. Naposledy bola v Nemocnici kráľovnej Alexandry v Portsmouthe a zábery z tohto miesta uverejnila aj na svojom profile na sociálnej sieti. Podľa jej slov bolo v nemocnici najväčšie ticho, aké kedy zažila. 

Looks like the truth is spreading faster than the "virus" https://vm.tiktok.com/ZMe13j3ev/

Posted by Hannah Dean on Monday, 1 February 2021

Deanovú za jej správanie vyšetrovala polícia z Hampshire a Sussexu a v súčasnosti sa musí riadiť zákazom, ktorý jej bráni v ďalšom narúšaní zdravotnej starostlivosti. Hlavný inšpektor Jon Carter z polície v Sussexe si uvedomuje, že proti takémuto konaniu treba rázne zasahovať. "Existuje mnoho taktík, ako sa vyrovnať s týmto druhom neprijateľného správania," uviedol. Spolupracuje preto s ostatnými policajnými zbormi v regióne, aby zabránil podobnému správaniu zo strany popieračov COVID-19. "Je nevyvrátiteľným faktom, že nemocnice zažívajú obrovský tlak. Povedať, že koronavírus neexistuje a že je to podvod, je ponižujúce pre prácu, ktorú ľudia odvádzajú, pre riziká, ktoré podstupujú, a pre straty, ktoré v tomto meste pocítili mnohé rodiny," vyhlásil šéf rady v Portsmouthe Gerald Vernon-Jackson. 

KORONAVÍRUS Ministerka terčom výsmechu: Pila sirup od šamana, aby sa nenakazila, teraz má COVID-19!

Minulý mesiac miestna polícia zatkla popierača COVID-19, ktorý vnikol do nemocnice, aby tam usmrtil ťažko chorého pacienta. Toby Hayden-Leigh (45) bol jedným zo skupiny ľudí, ktorí sa dostali medzi kvalifikovaných zdravotníkov v nemocnici East Surrey Hospital a personálu povedali, že existencia covidu-19 nebola dokázaná. Tobyho zatkla polícia pre podozrenie z obťažovania verejnosti a v súčasnosti je v cele policajného zaistenia. Skupina sa pokúšala usmrtiť staršieho muža, a to aj napriek tomu, že vedeli, že bez liekov neprežije. Bezpečnostná služba následne spacifikovala muža, ktorý kričal a správal sa hrubo k nemocničnému personálu. 

Viac o téme: HoaxKonšpiráciaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu