Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takmer 150-ročný dom ukrýva poriadne tajomstvo na FOTO: Ľudia ostali veľmi znepokojení

(Zdroj: Twitter/Brianna Wu)

FAYETTE - Dom v americkom štáte Missouri s plne funkčným väzením v suteréne sa na sociálnych médiách stal doslova senzáciou. Nehnuteľnosť je na predaj za 350 000 dolárov (296 000 eur), pričom práve väzenie je podľa realitných agentov tou najlepšou časťou domu.

Na prvý pohľad nie je ničím zaujímavý, no ponúka jeden skutočný unikát. Dom v meste Fayette má totiž svoje vlastné väzenie. V suteréne sa nachádza väznica, ktorá sa rozprestiera v deviatich izbách. Trojposchodový dom s dvoma spálňami a dvoma kúpeľňami predáva realitná agentúra House of Brokers Reality za 350 000 dolárov. Postavený bol v roku 1875 a patril miestnemu šerifovi.

Na prvý pohľad pôsobí celkom nenápadne. Podľa realitných maklérov je väznica rozprestierajúca sa na dvoch podzemných poschodiach najlepšou časťou nehnuteľnosti. "K domu je pripojená väznica s rozlohou 232 metrov štvorcových s deviatimi bunkami, rezervačnou miestnosťou a polovičnou kúpeľňou," píše sa na stránke realitnej kancelárie.

Ponuka zaujala množstvo ľudí a stala sa obrovskou senzáciou. Kým niektorí si z väznice v dome robili žarty, iní navrhli, že by mohol byť dom prenajímaný ako zaujímavé Airbnb. Ďalšiu skupinu ľudí však táto nehnuteľnosť znepokojila. "Každý, kto predáva tento dom, musí byť okamžite zaradený na zoznam sledovaných," znie jeden z komentárov. Niekto ďalší poznamenal, že bude nehnuteľnosť jedným okom sledovať, pretože v priebehu nasledujúcich rokov očakáva, že sa tam stane niečo nekalé.

Viac o téme: VäznicaDom na predaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu