Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Atypický dom sa predáva za mastnú sumu: FOTO Takto to vyzerá vo vnútri

Najužší britský rodinný dom Zobraziť galériu (4)
Najužší britský rodinný dom (Zdroj: Newton Fallowell Oadby)

LEICESTERSHIRE - Dom v Leicestershire, známy aj ako "najužší britský rodinný dom", figuruje na realitnom trhu za vyše 300-tisíc eur. Aj keď nejde o rozsiahly obytný priestor, úzkemu domu sa poteší najmä skromnejší majiteľ. Realitný agent očakáva, že táto nehnuteľnosť pôjde na dračku.

Už pri prvom pohľade na dom Rose Cottage v britskom Leicestershire je jasné, že nejde o žiadnu veľkú nehnuteľnosť. "Najužší britský rodinný dom" je široký len necelé štyri metre, ale vo vnútri vyzerá skutočne krásne. Záujemcovia môžu túto novo zrekonštruovanú nehnuteľnosť kúpiť za 308-tisíc eur.

Realitka zverejnila inzerát o predaji starého domu: Jedna FOTO záujemcov totálne vydesila

Nie je tajomstvom, že obytná plocha bude vyhovovať skromnejšiemu majiteľovi, ktorý nevlastní príliš veľa vecí. K dispozícii je moderná kuchyňa a kúpeľňa, všetko ale vyzerá veľmi čisto a neutrálne. Vzadu sa dokonca nachádza malý dvor, hoci by ste tam veľa futbalu nenahrali. Určite by sa tam ale zmestil gril či záhradný nábytok na posedenie s priateľmi.

Najužší britský rodinný dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Newton Fallowell Oadby)

Výhodou je aj lokalita. Dom sa nachádza hneď za centrom mesta, všetky služby sú teda na dosah ruky. Ako uviedol realitný agent Richard Chesterton z agentúry Newtona Fallowella Oadby, klient agentúry získal tento dom približne pred rokom na aukcii.

Najužší britský rodinný dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Newton Fallowell Oadby)

„V tom čase prebiehali významné rekonštrukčné práce, aby sa nehnuteľnosť dostala na vhodný štandard,“ vysvetlil Chesterton. Dnes Newton Fallowell Oadby potenciálnym záujemcom predstavuje moderný, ale svojrázny a exkluzívny objekt.

Galéria: Najužší britský rodinný dom

Chesterton dodal, že nehnuteľnosť bola postavená okolo roku 1900. „Domnievame sa, že ide o jeden z najužších rodinných domov v Británii, ktorý kupujúcim ponúka vzácnu príležitosť na získanie nádherného domu na veľmi žiadanom mieste South Knighton v Leicesteri,“ skonštatoval realitný agent.

Najužší britský rodinný dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Newton Fallowell Oadby)

Podľa jeho slov bude o dom pomerne veľký záujem. Dôvodom je jeho jedinečnosť a tiež dobrá lokalita. Všetci potenciálni záujemcovia by preto nemali váhať.

Viac o téme: DomBritániaPredajÚzky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu