Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska (†24) prehrala boj s rakovinou: Jej posledná FOTO dojala celý svet

Naria svoj boj s rakovinou prehrala
Naria svoj boj s rakovinou prehrala (Zdroj: Instafram/Almeidanara, Instagram/Pedrorocha00)

BRAZÍLIA - Celosvetovo známa Brazílčanka Nara Almeidaová trpela zriedkavou rakovinou žalúdka. Svoj boj so zákernou chorobou prehrala 21. mája. Posledná fotka, ktorú zverejnila na svojom Instagrame, dojala milióny ľudí na celom svete. Vyobrazuje zmierenie, pokoj, bolesť i smútok. Jej priateľ s ňou plánoval zostať naveky.

FOTO Mužovi lekári tvrdili, že má migrénu: Kvôli ich chybe skončil s dierou v hlave

Mladá brazílska blogerka Nara Almeidaová bojovala so zriedkavým druhom rakoviny od augusta minulého roka. Na sociálnej sieti Instagram ju podporovalo 4,6 milióna užívateľov, ktorí ju považovali za hrdinku. Dievčina svojich fanúšikov pravidelne informovala o všetkých štádiách zákernej choroby. Posledný záber z 24. apríla zachytáva jej vysilené telo na nemocničnom lôžku, zdvihnutá ruka symbolizuje utrpenie, smútok, no zároveň zmierenie a silu. 

 

Narin priateľ, Brazílčan Pedro Rocha, jej bol obrovskou oporou. Po jej smrti na svojom Instagrame napísal, že s ňou plánoval zostať do konca života. "Nara bola veľmi veľká bojovníčka, ale žiaľ odišla na druhý svet. Chcel som s ňou zostať navždy. Po tom, čo odišla, zostala v mojom srdci obrovská prázdnota. Navždy bude so mnou a verím, že mi pomôže, aby som svet okolo seba videl farebnejšie. Verím, že sa jej podarilo dosiahnuť jej cieľ - dodať ľuďom silu a odvahu. Odpočívaj v pokoji, láska," napísal. 

Almeidaová umrela 21. mája. Rakovina žalúdka sa jej rozšírila aj do ďalších orgánov. Narina rodina dodržala aj jej posledné prianie - darovala jej rohovku.

Viac o téme: SmrťRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu