Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Najhoršie prvé rande: Carrie (26) zažila s novým mužom peklo, skončila v nemocnici

Carrie-Anne skončila po nehode v nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Carrie-Anne skončila po nehode v nemocnici. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Angličanka Carrie-Anne Knoxová (26) zažila vlani v júni najhoršie rande vo svojom živote. Po desiatich rokoch sa vybrala opäť na schôdzku s mužom, ale ten sa jej postaral o také peklo, že sa bude chlapov asi ešte veľmi dlho strániť. Bradley Van Outen totiž pri driftovaní na parkovisku stratil kontrolu nad svojim BMW, nabúral do stromu a ženu so zlomenou rukou nechal napospas osudu. Navyše kvôli vážnemu zraneniu zostala bez práce.

Dvojica spolu zašla na rande, keď si chlapík niečo uvedomil: Preboha, je to vážne pravda?!

Van Outen sa pravdepodobne chcel pred mamičkou dvoch detí predviesť, a tak sa podujal na kaskadérske kúsky s autom na parkovisku. Nezvládol však riadenie a čelne vrazil do stromu. Lekári neskôr Carrie-Anne povedali, že ak by nemala bezpečnostný pás, mohla zomrieť.

FOTO Najhoršie prvé rande:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď som sa pozrela dolu na moju ruku, videla som, že niečo nie je v poriadku. Povedal mi: "Mrzí ma to, ale musíme vypadnúť". Povedala som mu, že sa neviem ani pohnúť a nejdem nikam. Jeho strana bola v poriadku, takže sa dostal von, otvoril mi dvere a ťahal ma z auta za zlomenú ruku. Kvôli bolesti som odmlela, ale videla som ešte, ako vyťahuje niečo z kufra a potom utiekol," zverila sa obeť portálu thesun.co.uk s nepríjemným zážitkom a dodala, že sa prebudila až na lavičke, ako sa o ňu stará nejaká žena.

Carrie-Anne utrpela viacnásobnú špirálovú zlomeninu ľavého nadlaktia a potrebovala štyri a pol hodinovú operáciu, pri ktorej jej vložili do ruky 28 kovových svoriek. Kvôli zraneniu sa nedokázala postarať o svoje dve dcéry, dokonca im ani uvariť šálku čaju. Rekonvalescencia trvala dlhých osem mesiacov, počas ktorých prišla o prácu kaderníčky. Mladá žena trpí posttraumatickou stresovou poruchou a užíva lieky na spánok.

FOTO Najhoršie prvé rande:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Trhalo mi to srdce, keď ma deti prišli pozrieť do nemocnice, ale kvôli stavu mojej tváre sa báli ku mne priblížiť. Písala som Van Outenovi z nemocnice, ale odpovedal mi len slovami: "Je mi to ľúto". Nemohla som uveriť, čo mi urobil," zdôverila sa Carrie-Anne.

Van Outen za spôsobenie vážnej nehody, navyše počas zákazu šoférovania, a za ďalšie priestupky dostal dva roky väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu