Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slečna si cez zoznamku dohodla rande: Po ňom dostala SMS, ktorá ju totálne dorazila

Lucy sa na celej situácii dobre pobavila Zobraziť galériu (2)
Lucy sa na celej situácii dobre pobavila (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nie vždy sa rande vydarí tak, ako má a vtedy by si mali len ľudia popriať všetko dobré a nechať to tak. No jeden mladík z Veľkej Británie sa prejavil ako poriadny držgroš, keď od ženy, s ktorou bol na schôdzke, žiadal neskôr preplatenie nákladov. Len kvôli tomu, že ho odmietla.

Lucy Brownová z Londýna pred časom ukončila trojročný vzťah a len prednedávnom sa rozhodla, že je opäť ochotná pustiť niekoho do svojho života. Cez zoznamku Plenty of Fish si dohodla rande s jedným chlapíkom. Napriek tomu, že všetko išlo fajn, keď prišla domov, mu napísala, že o ďalšiu schôdzku už nemá záujem, ale že mu praje všetko dobré do života. 

Slečna si cez zoznamku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Práve v tomto momente veci nabrali úplne iný, drastický, pád. Mladík odpísal, že ho Lucyino rozhodnutie zranilo a že by mu mala prispieť na drinky, ktoré jej v inkriminovaný večer kúpil. Na konci správy dokonca uviedol číslo svojho účtu, aby bolo jasné, že naozaj trvá na zdieľaní nákladov. V správe sa píše: "Ahoj, ďakujem za tvoju úprimnosť. Bolo mi s tebou naozaj dobre a je mi veľmi ľúto, že ty to tak necítiš. Šetril som si peniaze, aby som ťa mohol vziať von. Keďže nám to ale nevyšlo, bol by som ti vďačný, keby si mi poslala nejaké peniaze za to, čo som večer na teba minul. Celý večer ma stál 85 libier, tak mi, prosím, prispej, koľko uznáš za vhodné." 

Slečna si cez zoznamku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tridsaťosemročná Brownová teda mladíkovi poslala 42,50 libry a navyše ho informovala o tom, že rovnakú sumu venovala aj zariadeniu pre opustených oslíkov."Na zoznamkách som asi len mesiac. Na jednej som sa zoznámila s jedným mužom, ktorý sa zdal byť veľmi milý a normálny. Šli sme na rande, no nakoniec to nebol môj typ. Keď som potom večer od neho dostala esemesku, skoro som sa pocikala od smiechu. Fakt som si spočiatku myslela, že žartuje. Ale nie, myslel to úplne vážne," poznamenala Lucy, ktorá pracuje ako módna návrhárka a na čudnej SMS správe sa baví doteraz aj so svojimi kamarátmi a kolegami. 

Viac o téme: RandeTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu