Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dvojica spolu zašla na rande, keď si chlapík niečo uvedomil: Preboha, je to vážne pravda?!

Vince si práve uvedomil, že sa poznajú Zobraziť galériu (3)
Vince si práve uvedomil, že sa poznajú (Zdroj: youtube/channel 4)

MANCHESTER - Asi to je naozaj osud, ktorý spojil týchto dvoch ľudí dokopy. Vince (42) a Anna (39) boli nedávno na rande, počas ktorého zistili, že nebolo ich prvé. Vzájomné sympatie medzi nimi pretrvali niekoľko desaťročí.

Dvojica sa stretla počas nakrúcania programu First Dates, ktorý vysiela britská televízia Channel 4. Schôdzka prebiehala normálne, Anna a Vince sa zoznamovali. No po tom, ako dojedli hlavné jedlo a rozprávali sa o tom, kde vyrástli, si niečo uvedomili. Že sa už poznajú! Pár bol totiž spolu na rande už pred dvadsiatimi rokmi a dokonca sa pobozkal. Ona mala vtedy sedemnásť, on o tri roky viac. 

Dvojica spolu zašla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/channel 4)

Prečo to tým dvom prvýkrát nevyšlo, nie je jasné. Ale z toho, čo povedal Vince, sa dá usudzovať, že Anna mala v tom čase ďalšieho nápadníka, ktorému dala prednosť pred ním. "Je to ako Rómeo a Júlia. Až na to, že naše rodiny sa majú rady," zažartoval sympatický Brit. 

Dvojica spolu zašla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/channel 4)

Teraz zostáva zodpovedať už len jednu otázku - či ešte niekedy spolu pôjdu na rande. Vince má v tom jasno a neváhal. Annu však najviac zaujíma to, prečo im to pred rokmi nevyšlo. I ona ale priznala, že Vinca rada ešte niekedy uvidí. Obaja sa zhodujú v tom, že znova dokopy ich dal boh lásky amor a osud. 

Viac o téme: ValentínRande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu