Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Košické večierky priťahujú smotánku

Krásne ženy a luxusné autá BMW patria k sebe.. Zobraziť galériu (13)
Krásne ženy a luxusné autá BMW patria k sebe..

Osobnosti z umeleckej a podnikateľskej sféry si prirodzene obľúbili večierky v košickej reštaurácii PRIMI. Krásne ženy, rýchle autá, luxusné šampanské a exkluzívne módne prehliadky sa k úspešnej gastronómii pridali pomaly každý druhý štvrtok. Veď ďalšie vydanie nás čaká už onedlho, 8.decembra s módnou prehliadkou IDA SANDOR.

Top mená z fashion dizajnu, ako Jana Jurčenko, Izabela Komjati, či autorka známej značky CarpeDM Dobrava Míčka, dopĺňali túto sezónu komorné večery Primi Evening venované umelcom. V auguste to bol unplugged koncert talentovanej Liny Mayer a nedávno afterparty projektu Plató Creative Clash, na ktorom spolupracoval elitný návrhár Boris Hanečka, výtvarník Peter Kalmus, či progresívna autorka „živých šiat“ Dorota Sadovská.

Primi Evening priniesla do reštaurácie na Kováčskej 2 agentúra Cherry&Cherry. „Hľadali sme koncept, ktorý ponúkne to, čo si v druhom najväčšom meste Slovenska ľudia stále pýtajú. Priamy kontakt bežného človeka s kultúrou v neformálnom, príjemnom prostredí, bez toho, aby ste museli platiť vstupné alebo patriť medzi ultra V.I.P. hostí. Jednoducho idete s priateľmi na večeru a okrem kulinárskeho zážitku, máte bonus v podobe módnej prehliadky top návrhára, ktorý oblieka missky, či známe osobnosti“, približuje Michal Menkyna, zakladateľ agentúry.

Izabela Komjati, ktorá v Košiciach dlhodobo pôsobí, patrí k súčasnej špičke slovenských fashion dizajnérov. Na októbrovom večierku predstavila okrem šiat finalistiek MISS Slovensko 2016, aj módu pre bežné dni. Business collection je porozumenie ženy - návrhárky, autentickosti sveta tých, ktoré jej návrhy obliekajú. Modely nie sú určené pre výnimočné príležitosti, ale dávajú výnimočnosť každodennosti. Komunikujú s ich majiteľkami štýlovými a praktickými strihmi a určite poteší aj ich cenová prístupnosť.

„Línia RED LINE vychádza v ústrety moderným ženám. Tie sú dnes úspešnými a aktívnymi hráčmi biznis sveta, ale zároveň potrebujú pôsobiť elegantne a nepotláčať svoju prirodzenú jemnosť,“ hovorí o kolekcii návrhárka, ktorej modely nájdete v bratislavskom Imperia Design Store. Izabela v PRIMI predstavila aj časť kolekcie pre pánov. Vznikla minulé leto v spolupráci s vydavateľstvom HevHetia.

Košické večierky sú od úvodu previazané s luxusnom, okrem šampanského Moët & Chandon, k nim patria aj autá BMW. Na fashion show návrhárky pútal pozornosť okoloidúcich športiak s pôsobivými 340 koňmi pod kapotou. Elegantný dizajn BMW M240i xDrive, nesklamal ani v interiéri, potiahnutý kožou Alcantra s modrým čalúnením a koženým volantom dodáva majiteľovi pocit číreho potešenia. A aj keď najväčšiu zábavu poskytne naštartované pri magickom zrýchlení z 0 na 100 km za 4, 4 sekundy, v kombinácii s nádhernými modelkami z PRIMI Evening na nás silne zapôsobil aj s vypnutým motorom.

Viac o ďalšom Primi Evening na Facebooku Fashion & Nightlife Košice

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu