Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičia vzali spravodlivosť do svojich rúk: VIDEO lynčovania učiteľa, ktorý spal so študentkou

Dobitý sa krčil pri stene Zobraziť galériu (2)
Dobitý sa krčil pri stene (Zdroj: youtube/cnc world)

XINGTAI - Rodičia študentov jednej strednej školy v severnej Číne zobrali spravodlivosť do svojich rúk po tom, ako sa dozvedeli, že jeden z učiteľov udržiaval intímny pomer so žiačkou. Verejne ho zlynčovali a takmer dobili na smrť.

Muž menom Li už určite poriadne oľutoval, že si začal so študentkou. Zažil totiž verejné poníženie, ktorému ho vystavili rodičia študentov. Počkali si na neho po škole, vyzliekli donaha a dobili až do krvi, pričom mu celý čas nadávali do násilníkov. 

Rodičia vzali spravodlivosť do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/cnc world)

Video zachytávajúce incident, ktorý sa odohral v provincii Hebei, sa rýchlo začalo šíriť internetom. Vidno na ňom, ako sa Li krčí nahý a zahanbený, zakrývajúc si rukami svoje intímne partie. Miestni obyvatelia privolali políciu, pretože lynčovanie sa vymklo kontrole a hrozilo, že namosúrený dav učiteľa zabije. Ten utrpel poranenia po celom tele a bol prevezený do nemocnice, kde ho ošetrili. 

Drsná pomsta manželiek prostitútke za rozvrátené rodiny: FOTO totálneho poníženia na ulici

Li bol suspendovaný, jeho prípad momentálne prešetruje polícia. Overuje aj verziu, že sex so študentkou bol zohratý ako forma odplaty bývalých študentov, ktorých dal učiteľ za zlé správanie vyhodiť zo školy. 

Viac o téme: ČínaLynčovanieSex so študentkou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu