Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný odkaz školy pre rodičov vyvolal búrku: FOTO Takto urobíme z vašich synčekov chlapov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Coach Leath)

BRATISLAVA - Dosť bolo prehnanej rodičovskej starostlivosti! Škola sa rozhodla bojovať proti tomuto fenoménu a rozhodla sa rodičom poslať jeden odkaz. Okamžite tým vyvolali veľký záujem a odkaz sa stal hitom, ktorý sa šíri internetom. Čo rodičom odkazujú?

Katolícka škola pre chlapcov v americkom Arkansase zaujala pozornosť netradičným odkazom pre rodičov. Na vstupných dverách do budovy školy Little Rock’s Catholic High School visí jasná správa pre všetky mamičky aj oteckov, ktorí sa až príliš obávajú o svoje ratolesti.

Pre starostlivých rodičov je tam napísané: "Keď po svojom synovi upratujete obed, knihy, domáce úlohy či ďalšie veci...prosíme, otočte sa a odíďte. Váš syn sa naučí riešiť problémy aj sám."

Odkaz koluje po sociálnych sieťach už vyše týždňa a zdieľalo ho už vyše sto tisíc ľudí. Riaditeľ školy Steve Straessle si stojí za týmto činom. "Je tam na to, aby pomohol chlapcom zmeniť návyk volať mamičku či otecka pri prvom náznaku problému," povedal televízii Kark.

Aj rodičia ho vnímajú pozitívne. Vyzerá to tak, že sebavedomý odkaz sa vyplatil. Ktovie koľko študentov si z toho zoberie ponaučenie.

Viac o téme: ŠkolaRodičiaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu