Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strašná smrť na pláži: Žena (†65) sa len chcela prejsť, zaživa ju zožrala stovka túlavých psov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

KERALA - Syn, ktorý telo obete objavil, zhrozene opísal: "To, čo som videl, bolo šokujúce. Krvácala po celom tele." Jeho matka tragicky zomrela na pláži v indickej Kerale po tom, čo ju zaživa roztrhala a zjedla svorka túlavých psov.

Súrodenci (6, 9) videli hroznú tragédiu: Smrť sestričky (†11) a rodičov kvôli selfie pri rieke!

Žena pomenovaná miestnymi len ako Siluvamma sa vybrala v noci na pláž v Kerale na juhu Indie. Keď sa dlho nevracala, jej syn Selvaraj ju šiel hľadať. "Napadlo ju viac ako 100 túlavých psov," povedal miestnym novinárom zronený muž, ktorý telo objavil. Podľa jeho slov, keď sa mu podarilo k matke priblížiť, našiel ju s odtrhnutými končatinami.

Siluvamma
Zobraziť galériu (2)
Siluvamma  (Zdroj: hindustantimes.com)

Vzhľadom na incident miestni obyvatelia usporiadali protest, ktorým chcú donútiť úrady, aby sa viac snažili zastaviť útoky túlavých psov. Tie majú v tejto oblasti rastúcu tendenciu. Politici síce diskutovali o tom, ako problém riešiť, no ich nečinnosť privádza ľudí do zúfalstva a strácajú trpezlivosť.

Podľa jedného suseda sa všetko točí okolo zákona, ktorý hovorí, že psy nemôžu byť zlikvidované. "Sme vari horší od nich?" položil podľa portálu Hindu rečnícku otázku.

Po tom, ako psy roztrhali Siluvammu, sa odohral aj ďalší incident. Túlavé zvieratá napadli 52-ročnú Daisy, ktorú museli previezť do nemocnice, kde jej pichli injekcie proti besnote.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu