Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka so synom na FOTO šokovali celú rodinu: Ich priznanie je len pre silné povahy

Medzi matkou a synom vyrástlo nezvyčajné puto.
Medzi matkou a synom vyrástlo nezvyčajné puto.

CLOVIS - Za lásku treba bojovať stoj čo stoj, povedali si Monica Maresová (36) a jej 19-ročný syn Caleb Paterson. Háčik je však v tom, že sú obaja rovnakej krvi. Ich incestný zväzok okolie odmietlo tolerovať a dočkali sa nemilej odozvy.

Zamilovanej dvojici teraz hrozí pobyt vo väzení za krvismilstvo. Oni sa však obhajujú, že sú ochotní riskovať kvôli láske, ktorá medzi nimi prepukla. Monica porodila syna Caleba ako 16-ročná a do svojho krásavca sa zamilovala. Odborníci hovoria, že ide o ďalší z pozoruhodných prípadov genetickej sexuálnej príťažlivosti medzi ľuďmi, ktorí sa stretli po rokoch odlúčenia. Dvojica sa stala témou číslo jeden v mexických médiách.

Matka (51) sexuje so svojím synom (32): Podľa zaľúbencov to nie je incest, chcú svadbu a dieťa!

„Je láskou môjho života a nikdy ho nechcem stratiť,“ priznala Monica, ktorej deti Caleba milujú a nevie si predstaviť, že by mali byť od seba niekedy odlúčení. Ak by sa dostala do väzenia, po prepustení sa plánuje s Calebom odsťahovať z Nového Mexika do iného štátu, kde sú incesty tolerovanejšie. Ak by si Monica mala vybrať medzi deťmi a Calebom, vybrala by si Caleba.

Láska na prvý pohľad

Syn stretol prvýkrát svoju matku minulý rok okolo Vianoc po tom, ako sa skontaktovali cez Facabook. Čoskoro sa v nich prebudili vzájomné romantické city a ich vzťah nabral aj sexuálny rozmer. Pocity boli také silné, že sa k nim obaja museli priznať. Spočiatku sa snažili vzťah tajiť, ale potom začal najmladší syn Monicy volať Caleba „otec“.

Všetko sa spočiatku začalo držaním za ruky, ktoré prerástlo do bozkávania a ešte intenzívnejších prejavov. Okolie však vzťahu nie je naklonené a ľudia im za incest nadávajú. Až do dňa súdu majú zaľúbenci zakázaný akýkoľvek kontakt. Ani jeden z nich si nedokáže predstaviť, že by ich láska niekedy mohla vyprchať.

...

Viac o téme: Incest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu