Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka (17) v metre stretla muža svojich snov: Urobila niečo úplne nečakané a vyšlo to!

Tajomný neznámy z metra.
Tajomný neznámy z metra. (Zdroj: Facebook/Lethycia Jesus)

SAO PAULO - Ľudia občas stretnú niekoho, kto sa im páči, ale nemajú odvahu prihovoriť sa mu. Podobnú skúsenosť mala aj Brazílčanka Lethycia Jesusová, ale urobila niečo celkom nečakané. Mladíka si odfotila a pokúsila sa ho nájsť pomocou sociálnej siete.

„Linka 11 Coral o 13.40 hod., do tohto chalana som sa totálne zamilovala,“ napísala na Facebook Lethycia Jesusová a zverejnila fotografiu mladíka, ktorého odfotila cestou metrom. Bláznivo zamilovaná dievčina sa rozhodla, že ho vypátra. Vtedy ešte neverila, že by sa jej to skutočne mohlo podariť. Bola však odhodlaná riskovať.

Alexander preletel polovicu sveta kvôli rande z internetu: Skutočnosť bola horšia ako zlý sen

Lethycia zo Sao Paula jednoducho cítila, že našla lásku svojho života. Jej odkaz na Facebooku ľudí zaujal natoľko, že ho začali zdieľať, aby jej pomohli. Napokon jeden z jej známych mladíka na fotke spoznal. Bol to Gabriel Carmo a kamarát dievčine pomohol skontaktovať sa s ním. Obaja tínedžeri si pri stretnutí padli do oka a po niekoľkých stretnutiach vyšli s pravdou von – stal sa z nich jeden z najšťastnejších zamilovaných párov, o ktorých s potešením píšu miestne médiá.

...

Viac o téme: LáskaMetroLathycia Jesus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu