Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka (51) sexuje so svojím synom (32): Podľa zaľúbencov to nie je incest, chcú svadbu a dieťa!

Zaľúbenci vraj nerobia nič zlé. Zobraziť galériu (3)
Zaľúbenci vraj nerobia nič zlé. (Zdroj: reprofoto: New Day)

LONDÝN - Ben Ford, ktorý odkopol svoju ženu, keď sa stretol so svojou matkou Kim Westovou, ktorá ho dala pred 30 rokmi na adopciu, hovorí, že to, čo spolu robia "nie je incest". Jednoducho medzi nimi panuje taká sexuálna príťažlivosť, že by sa chceli zobrať a pokúšajú sa o bábätko.

Dievčina po 20 rokoch odlúčenia vypátrala svojho otca: Obrovské nadšenie a potom... sexhoror!

Kim žila s Benovým biologickým otcom dva roky, ale týždeň po pôrode bola nútená dať syna na adopciu. Pár sa napokon dal dohromady po tom, čo Ben z USA kontaktoval listom svoju matku v Anglicku v roku 2013. To už bol dva roky ženatý s manželkou Victoriou. Dvojica si začala pravidelne telefonovať a dizajnérka Kim tvrdí, že to bolo, akoby sa poznali roky.

Napokon začala k svojmu synovi pociťovať takú príťažlivosť, že s ním mávala sexuálne sny. Jej pocit zmätenosti sa však vyjasnil, keď na internete našla informácie o GSA - genetickej sexuálnej atraktivite, čo je termín používaný pri príbuzných, ktorí k sebe pociťujú sexuálne inklinovanie po stretnutí v dospelosti.

Matka (51) sexuje so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto: New Day)

Toto zistenie jej vraj sňalo ťarchu z pliec a dvojica sa spolu zišla v hoteli, kde si objala fľašu sektu, po ktorej prišiel prvý bozk. Ben taktiež pocítil úľavu, jeho city k manželke ochladli a zaľúbenci si tak mohli spolu pokojne užívať sex.

O tri dni neskôr Ben znechutenej žene Victorii povedal, že sa s ňou rozchádza kvôli svojej matke a dvojica odletela do Michigenu, kde vyhľadala pomoc iného GSA páru, aby im pomohol v novom živote. Kim sa pre noviny New Day vyjadrila, že sex s Benom bol "neuveriteľný a ohromujúci". "Toto nie je incest, je to GSA. Hodíme sa k sebe a je nám súdené byť spolu," dodala Kim.

Matka (51) sexuje so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto: New Day)

Tínedžerka (18) sa zamilovala do vlastného otca: Podivné vysvetlenie vedcov

"Viem, že ľudia budú o nás hovoriť, že sme nechutní, že by sme mali byť schopní ovládať svoje city, ale keď ste zasiahnutí láskou takou spaľujúcou, že ste ochotní sa vzdať pre ňu všetkého, musíte za ňu bojovať. Je to šanca, ktorá sa vyskytne iba raz za život a my nie sme ochotní sa jej vzdať," povedala matka, ktorá sa plánuje za svojho syna vydať.

Viac o téme: IncestBen FordKim Westová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu