Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nejnevtipnejšia senzácia britského referenda: FOTO O brexite vraj rozhodovali Hitlerove dvere

Kontroverzné Hitlerove dvere
Kontroverzné Hitlerove dvere (Zdroj: Twitter/Andrew Learmonth)

LONDÝN - Internetom sa šíri fotografia, ktorá do vážnej situácie okolo britského referenda vlieva povestnú britskú iróniu. Andrew Learmonth zavesil na Twitter fotografiu, ktorá vrhá na radikálny krok Británie nové svetlo.

Learmonth odfotil vstupné dvere do jednej z hlasovacích miestností, za ktorými Briti rozhodovali o vystúpení krajiny z Európskej únie. Všimol si, že mu na nich niečo nesedí. Keď zapojil trocha fantázie, uvedomil si, že obloky na dverách pripomínajú oči a čierne obdĺžniky Hitlerove fúziky! Learmonth ich nazval „Hitlerovými dverami“ a najnevtipnejší vtip s témou britského referenda bol na svete.

Európe hrozí kolaps, varuje politológ Baránek

Hitlerove dvere sa stali takou populáritou, že sa na Twitteri objavil ich vlastný hashtag. Niektorí ironici dokonca zašli v konštatovaní tak ďaleko, že britský „únik“ z Európskej únie môže podľa nich nevedome súvisieť s kontroverznými dverami, ktoré Britov posilnili v radikálnom uvažovaní. Viacerí totiž poukázali na to, že zástancovia britského odchodu zdieľali niektoré Hiterove anti-migračné názory.

Viac o téme: BrexitHitlerove dvere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu