Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chcela mať pery ako Angelina Jolie, tu je výsledok: Hrozivé FOTO po sfušovanej plastike

Angelina takto rozhodne nevyzerá Zobraziť galériu (2)
Angelina takto rozhodne nevyzerá (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Chcela byť krajšia, skončila poriadne zohavená. Mladá mamička prehovorila o sfušovanej operácii, ktorú podstúpila v snahe podobať sa na známu hollywoodsku herečku. Konečný výsledok bol ale priam hrozivý.

Keď sa Keara pred časom rozišla s priateľom, chcela si urobiť radosť a dala si podľa vzoru Angeliny Jolie spraviť pery. Darčekový poukaz na výplň pier dostala od svojej mamy na Vianoce. "Po rozchode som chcela začať odznova a cítila som potrebu sa nejak vylepšiť. Mame som sa zmienila o tom, že by som chcela mať pery ako Angelina. Ona na to, že "to sa dá ľahko zariadiť"," povedala v programe Botched o sfušovaných plastických operáciách, ktorý vysiela americká televízia E!. 

Žene (53) praskli obrie prsia, mohli ju zabiť: Drsné FOTO v článku šokovalo aj lekárov

Mladá žena sa teda objednala na zákrok, počas ktorého jej do hornej pery zdravotná sestra vstrekla silikón. Hneď po tom ale Keara začala cítiť, že niečo nie je v poriadku. Keď sa pozrela do zrkadla, len sa v tom utvrdila. Pera sa totiž zväčšila len po bokoch, v strede ostala úzka. Každým rokom sa to len zhoršovalo, až to dospelo do stavu, kedy nemohla vôbec zavrieť ústa. 

Chcela mať pery ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O pomoc preto poprosila dvojicu uznávaných kalifornských plastických chirurgov, Terry Dubrowa a Paula Nassifa, ktorí zistili že trpí granulómom (masa tkaniva, ktoré sa vytvorilo v reakcii na cudziu látku v tele, pozn. red.). "Keď sa granulómy zväčšujú, znamená, že sú ešte stále reaktívne," vysvetlil Nassif. 

Chirurgom sa našťastie podarilo dostať pacientkine pery do pôvodného stavu. Keara je nadšená a najmä rada, že po desiatich rokoch môže konečne spojiť pery. 

Chcela mať pery ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: PerySfušovaná plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu