Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexbomba 80. rokov ukázala zdeformované prsia: Pomohli jej pijavice!

Tawny Kitaen Zobraziť galériu (10)
Tawny Kitaen (Zdroj: The Samuel Goldwyn Company)

LOS ANGELES - Na toto treba silný žalúdok! Reality šou s názvom Botched sa zameriava na spackané plastické operácie. Už v minulosti sa pred kamerami objavili aj viaceré známejšie tváre. Najnovšie sa k nim pridala bývalá modelka a herečka Tawny Kitaen (56). Tá mala vnady v katastrofálnom stave, a tak odborníci siahli po dosť nezvyčajnej metóde.

Tawny Kitaen sa v mladosti venovala modelingu a gymnastike. Neskôr ju zaujalo herectvo. Vo filme Pánska jazda si zahrala po boku Toma Hanksa a pred kamerami stvárnila tiež manželku legendárneho Herkulesa. Krásou a sexepílom očarila najmä speváka kapely Whitesnake, a tak asi nikoho neprekvapí, že účinkovala vo viacerých klipoch tejto skupiny.

Dnes už blondínka, ktorá mala v minulosti problémy s alkoholom a drogami, veľmi neohúri. Nedávno sa ale opäť vrátila pred kamery. Stalo sa tak v rámci relácie Botched, kde odborníci dávali do poriadku jej zničené prsia. 

Tawny podstúpila v minulosti šesť operácií. Silikóny jej však dosť skomplikovali život a začali sa objavovať aj zdravotné problémy. Odborníkov z televíznej relácie preto požiadala o to, aby ju implantátov nadobro zbavili. Keďže išlo o náročnejší zákrok, stavili na pomerne nezvyčajnú metódu a na bradavky jej umiestnili pijavice, ktoré zlepšili prekrvenie a hojenie.  

Bývalá modelka a herečka dnes priznáva, že sama nechápe, prečo v minulosti túžila po silikónových prsiach. „Mala som pocit, že som v zlom tele. Teraz som bez implantátov a cítim sa konečne dobre,” prezradila pred kamerami niekdajšia sexbomba.    

Zábery zo zákroku nie sú vhodné pre maloletých a slabšie povahy! Ak si na ne trúfate, nájdete ich v GALÉRII>>

Viac o téme: Tawny Kitaen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu