Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Glamour modelka sa nechce vzdať gigantických vnád: Prso má väčšie ako mozog!

Candy Charm má na hrudi prsia ako dve lopty a veľkú dieru. Zobraziť galériu (13)
Candy Charm má na hrudi prsia ako dve lopty a veľkú dieru. (Zdroj: E!)

LONDÝN - Nechutné! Túžba po veľkých vnadách zatienila samozvanej modelke Candy Charm (25) zrejme rozum. Namiesto ženských tvarov má totiž po plastike extrémne silikóny, ktoré z nej robia akúsi príšeru. So svojimi loptiskami sa blondínka ukázala aj v reality šou Botched, kde si však odporúčania odborníkov nevzala k srdcu.

Človek neverí vlastným očiam! Reality šou Botched, ktorú na našich obrazovkách vysiela aj televízia Wau, sa zaoberá spackanými plastickými operáciami. Za veľkou mlákou aktuálne beží už tretia séria. Jej súčasťou je aj mladá Britka s extrémne veľkými prsiskami, ktorá si hovorí Candy Charms. 

Neprehliadnuteľná blondínka vyhľadala odborníkov, aby jej pomohli s jej problémom. Na hrudníku, medzi silikónami má totiž dosť veľkú medzeru. Pred kamerami sa glamour modelka rozrozprávala aj o tom, aká bola jej cesta za neprirodzene veľkými vnadami. 

Candy absolvovala celkovo tri plastické operácie. „Uvedomila som si, že čím väčšie ich mám, tým viac peňazí mi zarábajú,” poznamenala na margo svojich silikónov. Pri druhom zákroku si dala voperovať implantáty veľkosti až 2 500 ml. „Začala som to ľutovať, už keď som sa po operácii prebrala. Boli obrovské,” poznamenala silikónka. Kvôli zdravotným problémom sa však rozhodla, že ich vymení za implantáty s objemom 1 800 ml. 

Nevábnej medzery sa však Candy nezbavila. Rady odborníkov zo šou Botched ju však nepotešili. Odporúčili jej, aby si ich dala zmenšiť ešte viac. „Menšie prsia si kvôli svojej kariére nemôžem dovoliť. Viem, že také ich nebudem mať naveky, ale teraz na zmenšovanie ešte nie som pripravená,” uzavrela silikónka. 

Takto vyzerala Candy Charms, keď mala na hrudníku implantáty velkosti 2 500 ml.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerala Candy Charms, keď mala na hrudníku implantáty velkosti 2 500 ml.  (Zdroj: Instagram)

Prsia Candy Charms sa objavili v šou Botched.
Zobraziť galériu (13)
Prsia Candy Charms sa objavili v šou Botched.  (Zdroj: E!)

Candy Charms o svoje megavnady nechce prísť.
Zobraziť galériu (13)
Candy Charms o svoje megavnady nechce prísť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Candy CharmBotched
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu