Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžerka prehovorila o najhoršej chybe v živote: Vytrhala si obočie a potom dostala príučku

Štyria obočia sú pre ňu nočnou morou Zobraziť galériu (2)
Štyria obočia sú pre ňu nočnou morou (Zdroj: Channel4/bodyshockers)

LONDÝN - Tyne mala iba 15 rokov, keď sa rozhodla upraviť si obočie radikálnym spôsobom. Po tom, čo si ho vytrhala, dala si ho jednoducho vytetovať a myslela si, že do konca života už bude bez starostí. Omyl! Keď jej opäť začali rásť chĺpky, zistila, že nakreslené obočie má na úplne inom mieste, než by sa patrilo. Svoj čin trpko oľutovala.

Kozmetička žene (49) zničila život, bojí sa pozrieť do zrkadla: Vyzerám ako klaun

Pred piatimi rokmi si Tyne (20) z britského Coventry vytrhala takmer celé obočie a namiesto čakania, kým jej dorastie, radšej podstúpila jeho permanentné vytetovanie. Aj keď to v tom čase bolo nezákonné, keďže nemala ešte 18 rokov, všetko prebehlo hladko, až do chvíle, kým sa chĺpky nezačali vracať späť a dievčina nezistila, že má teraz namiesto dvoch obočí hneď štyri.

"Spočiatku som ho milovala, bola to odpoveď na moje modlitby. Potom som si uvedomila, že obočie mám vytetované na úplne nesprávnom mieste," povedala pre televíziu Channel 4 Tyne, ktorá má problém vyrovnať sa s nepodarenou prácou a pohľad do zrkadla je pre ňu sklamaním.

Tínedžerka prehovorila o najhoršej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Channel4/bodyshockers)

"Moje obočie je desivé," vysvetlila pred kamerami. "Mám svoje prirodzené a potom vytetované obočie vyššie. Jedno z nich je vyššie a hrubšie ako druhé, jedno je hrubšie a jedno tenšie. Mám štyri obočia," uviedla dievčina, podľa ktorej išlo o najväčšiu chybu v jej živote a je ochotná si prejsť čímkoľvek, aby získala späť prirodzený vzhľad.

Nádejou je pre ňu bolestivá laserová operácia na odstránenie tetovania, ktorá by mala zahŕňať až deväť samostatných ošetrení. Určite to však bude výhodnejšie, ako neustále vyhadzovať peniaze na oklamanie svojej nedokonalosti. Mesačne totiž na krycie produkty vyhodí až 150 libier (cca 195 eur).

Viac o téme: Obočie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu