Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Valentínsky trapas: Dcéra dostala od otca FOTO, ktoré jej takmer zničilo duševné zdravie

Technika vyhrala nad človekom. Zobraziť galériu (2)
Technika vyhrala nad človekom. (Zdroj: snapchat)

BRIGHTON - Aj keď mnohí ľudia neuznávajú sviatok zamilovaných a iba nad ním mávnu rukou, v kútiku duše by sa predsa len možno potešili, keby im niekto práve pri tejto príležitosti povedal, že ich má rád a pribalil aj malý darček. Bohužiaľ, správa, ktorú od svojho otca obdržala istá dievčina, jej na duševnej pohode určite veľmi nepridal. Rodič si totiž pomýlil adresáta a namiesto matke jej poslal dosť lascívnu valentínku z vane.

Tínedžerka prehovorila o najhoršej chybe v živote: Vytrhala si obočie a potom dostala príučku

Robyn Millenová (18) z Brightonu uviedla, že "chcela zomrieť" po tom, čo jej otec omylom poslal fotografiu svojho prirodzenia určenú jej matke. Našťastie bolo také pokryté smajlíkmi, že to stačilo na zahalenie intímnych partií.

Valentínsky trapas: Dcéra dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: snapchat)

Otecko totiž nebol príliš zdatný pri využívaní služby Snapchat a jeho vedomostné nedostatky sa prejavili v tej najnevhodnejšej chvíli. Dcére sa za erotický obsah ospravedlnil, ale situáciu bral s nadhľadom a humorom, rovnako ako aj matka. A to aj vtedy, keď mu dcéra napísala, že tú fotografiu môže vidieť každý, koho má v kontaktoch.

Valentínsky trapas: Dcéra dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: snapchat)

Otec neskôr tvrdil, že sa vlastne nič hrozné nestalo, keďže nikto vlastne okrem jeho nôh a smajlíkov nič nevidel. Niektorí ľudia si však myslia, že si túto vzájomnú konverzáciu dievčina iba vymyslela, neprajníkom však odkázala, že jej rodič je jednoducho starý a nevie používať Snapchat. Keď sa však vráti domov z univerzity, dá mu lekcie, aby sa už podobný trapas neopakoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu