Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž sa zbavil tetovania spôsobom, z ktorého sa obracia žalúdok: A potom svoj výkon zaklincoval

Bolo a už nie je Zobraziť galériu (3)
Bolo a už nie je (Zdroj: Ripley's)

LONDÝN - Dali ste si spraviť tetovanie a teraz ho potrebujete odstrániť? Pre tieto prípady je tu laserový zákrok, ktorý si s problém dokážem celkom spoľahlivo poradiť. Množstvo kutilov však už prišlo aj s vlastnými metódami, ako sa zbaviť nechcených atramentových obrázkov. Jedným z nich je aj Duane Katz z Orlanda na Floride, ktorý pravdepodobne nebol ochotný vyhodiť za procedúru vysokú sumu a prišiel s nápadom, ktorý ho stál iba pár drobných. Rozhodne to ale nie je nič pre ľudí so slabým žalúdkom.

Tínedžerka prehovorila o najhoršej chybe v živote: Vytrhala si obočie a potom dostala príučku

Americký námorník si ruku, na ktorej mal tetovanie, obalil do soli a potom ju v priebehu nasledujúcich dní intenzívne trel. Takto sa mu podarilo olúpať si "umelecký výtvor" neporušený v jednom kuse, s výnimkou dvoch dier pod ústredným motívom.

Muž sa zbavil tetovania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ripley's)

Načo by sa však človek namáhal s niečím takým, keby chcel vrstvu kože zahodiť? Duane Katz okamžite našiel aj sekundárne využitie, a tak ju zarámoval a dal svojej žene ako morbídny darček. Nie je známe, čo si príjemkyňa o tomto neobvyklom dôkaze "lásky" myslela, ale je jasné, že sa ho pokúsila diskrétne zbaviť a teraz ho návštevníci môžu vidieť na výstave zvláštností na londýnskom Picadilly Circus.

Muž sa zbavil tetovania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ripley's)

Existuje viacero metód, ako sa dá tetovanie odstrániť, ale domáce pokusy nie sú vždy najvhodnejším riešením. Informoval portál express.co.uk.

Muž sa zbavil tetovania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ripley's)

 

Viac o téme: TetovanieDaune Katz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu