Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Konečný dôkaz života na Marse? Našli tajomné hieroglyfy vyrezané do skaly!

Záhadné znaky Zobraziť galériu (2)
Záhadné znaky (Zdroj: NASA, Youtube)

WASHINGTON - Lovci Marťanov hovoria o "najväčšom náleze roka" a tvrdia, že narazili na povrchu červenej planéty na starodávne skalné rytiny. Nadšenci strávili stovky hodín prezeraním záberov NASA urobených vozidlom Curiosity a pátraním po dôkazoch mimozemského života, aby sa na internete pochválili, že sa im to konečne podarilo.

FOTO Na červenej planéte mal havarovať mimozemský dron postavený Marťanmi!

Scott C. Waring, redaktor portálu UFOsightingsdaily.com, uverejnil, že na jednej z fotografii objavili doslova klenot, a to hieroglyfy na zvetranej skalnej stene. "Existuje veľa podobností medzi týmito a starovekými egyptskými hieroglyfmi. Prešiel som fotografiu a našiel desiatky starovekých artefaktov, ale vybral len tie najlepšie a zverejnil ich. Písmo je konečným absolútnym dôkazom toho, čo sme potrebovali dokázať, že tieto bytosti boli natoľko inteligentné, že mali písaný jazyk," uviedol Waring.

Okrem toho tiež upozornil na ďalší rad určitých anomálií, vrátane troch skál pripomínajúcich hlavy opíc. Jednému z čitateľov sa však vysvetlenie o Marťanoch nepáčilo a napísal, že skaly na pôvodnej fotografii majú rovnaké geologické vzory, ktoré vyzerajú byť spôsobené ľadom, teplom, alebo nejakým iným prírodným javom. Na to mu však Waring odpovedal, že je toho oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdá. Chce to však čas, aby sa oči človeka a perspektíva prispôsobili.

VIDEO Konečný dôkaz života
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NASA, Youtube)

Podľa NASA doteraz nedošlo k získaniu žiadneho dôkazu ani o mikroskopickom živote na Marse, no konšpirační teoretici, ako pán Waring tvrdia, že NASA ignoruje množstvo faktov o tom, že tam kedysi žila vyspelá civilizácia. Niektorí dokonca hovoria, že k zničeniu obrovských pamiatok na červenej planéte, akými boli napríklad pyramídy a tak isto aj k zničeniu atmosféry planéty došlo počas akejsi medzigalaktickej jadrovej vojny pred miliardami rokov.

NASA odmieta takéto za vlasy pritiahnuté špekulácie komentovať a odborníci sa odvolávajú na optický klam, kedy sa s nami zahráva náš vlastný mozog a vidí tvary alebo objekty aj tam, kde žiadne nie sú.

Viac o téme: NASAMars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu