Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Google Earth odhalil záhadnú vec v Antarktíde: 23 km dlhé čudo pochované v ľade

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: google)

LONDÝN - Máloktorá internetová senzácia udrží pozornosť ľudí dlhšie ako mesiac či dva. V prípade záhadného objektu, ktorý objavili na mapách Google Earth v Antarktíde, to tak však nie je. Hoci prekvapení bádatelia na tento fakt upozornili už v roku 2012, pod videom zverejnenom na YouTube sa stále množia komentáre. Zdá sa, že tajomný úkaz stále nedá niektorým zvedavcom spávať.

Najjasnejší dôkaz prítomnosti mimozemšťanov? Na Marse našli čosi, čo máta ľudí aj na Zemi

Hlboko uprostred opusteného mrazivého kontinentu sa podľa Google máp nachádza jasný biely rozostrený objekt, pod ktorým by podľa špekulácii mohla ukrývať tajná vládna výskumná stanica, alebo UFO pochované v ľade.

Používateľ na YouTube s nickom Wowforreel vo svojom videu ukazuje, ako ľudia sami môžu tento objekt nájsť pomocou webovej aplikácie a opísal ho ako nerovnorodú masu, pričom sa podľa neho Antarktída hemží podivnosťami.

Predmet je pritom taký obrovský, rozprestiera sa do dĺžky až 23 kilometrov, že sa nedá prehliadnuť ani z vesmíru. Podľa neho nejde o chybu na mapách, ale možno sa tu snaží niekto niečo skryť. Zvažuje možnosť výskumnej stanice, ale pravdepodobné podľa neho je aj maskovanie, ktoré ukrýva mimozemskú vesmírnu loď.

Viac o téme: AntarktídaGoogle Earth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu