Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Milenci (†27, 32) sa stretli v parku: Sex na zadnom sedadle, potom okamihy hrôzy

Miesto činu Zobraziť galériu (2)
Miesto činu (Zdroj: YouTube)

PHILADELPHIA - Vedeli, že to nie je správne, no nedokázali prestať. Mladí milenci sa stretli v parku a užívali si spoločné chvíle, keď ich romantiku prerušila streľba. Schytali to obaja, na mieste boli mŕtvi.

Tridsaťdvaročná Lisa Smithová a o päť rokov mladší Shakoor Arline sa zoznámili v bývalej práci a intímne sa zblížili, hoci každý z nich mal vzťah. Stretli sa aj minulý víkend, a to v parku Fairmoung v americkej Philadelphii. Nechceli byť nikomu na očiach, tak zostali v aute, aby mali súkromie.

Milenci (†27, 32) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Práve keď boli v najlepšom, niekto otvoril dvere na aute a začal po nich strieľať. Obaja schytali niekoľko guliek do hlavy a boli okamžite mŕtvi. Ich telá našli pracovníci parku v časti Lovers Lane, ktorá je známa tým, že sa v nej zdržiavajú milenci.

Milenci (†27, 32) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa kapitána Jamesa Clarka, ktorý prípad vyšetruje, šlo o zločin z vášne. "Vieme, že obete boli vo vzťahu, no napriek tomu sa spolu schádzali. Takže v tomto bode sa začína naše vyšetrovanie. Niekto zrejme vedel, že sú v parku a mal s tým problém. Vrah vystrelil deväť guliek, všetky skončili v hlavách obetí, takže to vyzerá na zločin z vášne," poznamenal Clark, ktorý zatiaľ nikoho nezatkol. Informovala o tom televízia ABC.

Viac o téme: SexStreľbaZločin z vášne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu