Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena takmer zlomila mužovi penis: Stačilo urobiť takúto hlúposť počas sexu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PEKING - Mnoho mužov sa sťažuje, že nakupovanie im ničí nervy a zdravie, čo sa nechcene podarilo potvrdiť aj istej čínskej žene. Tá sa takmer postarala o trvalé poškodenie manželovej okrasy tým, že sa počas sexu načiahla po telefón. Nešťastník sa skoro stal živým dôkazom vykastrovania pri výhodných nákupoch.

Muž donútil svoju ženu spať s takmer 3000 mužmi: Kým ona sexovala, on držal syna v aute

Pár sa podľa portálu mirror.co.uk práve miloval v posteli, keď sa žena náhle prevalila, schmatla svoj mobilný telefón a začala on-line nakupovať. Budík mala totiž nastavený na polnoc, aby jej signalizoval, že v Číne sa začína najväčší internetový nákupný deň s výhodnými zľavami. Ako sa manželka prehla, jej muž hlasno vykríkol a sťažoval sa na bolesť v penise, ale rýchla vizuálna kontrola neodhalila žiadne zjavné známky poškodenia.

Dvojica potom sladko zaspala, ale po prebudení zistila, že mužova pýcha je opuchnutá a fialová. Podľa lekárov v nemocnici sa mužovi pretrhlo v penise erektilné tkanivo, keď jeho žena náhle zmenila polohu pri milovaní. Očakáva sa, že muž sa plne uzdraví po tom, čo sa mu dostalo včasného ošetrenia.

Takže milé dámy, pozor na svojich miláčikov, zdá sa, že prehnané nakupovanie im môže naozaj škodiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu