Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Tom verí, že o pár dní prežije koniec sveta: Proroctvo veští skazu, rozlúčky s ľuďmi

Tom Siebert v mieste svojho nového bydliska
Tom Siebert v mieste svojho nového bydliska (Zdroj: Youtube/Verona Paha)

SACRAMENTO - Tom Siebert je presvedčený, že blížiace sa proroctvo o konci sveta je pravdivé. Krvavý mesiac vraj privolá apokalypsu, ktorú svet očakáva už viac ako 2 000 rokov. Tom sa teda rozlúčil s celou rodinou a priateľmi, aby sa ako jediný človek na Zemi pokúsil zachrániť pred katastrofou.

Američan sa konca sveta, ktorý má podľa proroctva nastať už 28. septembra, obáva natoľko, že sa rozhodol utiecť mimo civilizáciu. Na apokalypsu si počká na sopke v džungli ako pustovník. A aby počas strašnej apokalypsy nezomrel od hladu, vyzbrojil sa desiatkami sladkých tyčiniek a plechoviek s potravinami, uviedol Mirror.

Konšpirátori majú zlú predtuchu a strašia svet: Už o mesiac sa zrodí Antikrist, v CERNe

Tom Siebert pred svojím núteným útekom pracoval ako mediálny analytik a na koniec sveta sa už mesiac pripravuje samotárskym životom v odľahlej a vzdialenej časti Havaja pri astronomickom observatóriu. Pred osudným dátumom sa bude nachádzať na vrchole sopky Mauna Kea, odkiaľ bude pozorovať obávané zatmenie mesiaca a skazu.

Dôkazy o konci sveta

Podľa Sieberta, ktorý sa už desaťročia zaoberá štúdium astronómie, je proroctvo tentoraz neúprosné. Preto sa vzdal pohodlia aj svojho majetku, aby ešte pred koncom stihol nájsť zmysel existencie. Táto túžba po poznaní ho poháňala odjakživa, pretože je bývalým študentom teológie. Teraz žije bez elektriny a televízie len v drevenej búdke. Myslí si totiž, že koncom septembra pohltia americkú pevninu obrovské vlny následkom dopadu asteroidu.

Konšpirátori dospeli k záveru: Asteroid zničí v septembri našu planétu, spadne na toto miesto!

„O krvavom mesiaci som vedel desiatky rokov od astronómov aj astrológov už na vysokej škole,“ priznal Siebert, ale doplnil, že keby sa nedialo toľko iných negatívnych, ale aj dôležitých svetových udalostí práve v septembri, koncu sveta by možno nevenoval až toľko pozornosti. Prvým impulzom, aby sa zbalil a odišiel, bolo preňho šialené letné počasie zúriace v južnej Kalifornii.

Spiatočná letenka

Hoci sa Američan pokúsi zachrániť, nie je si istý, či je pripravený byť jediným preživším katastrofy, ale jeho rodina ho v snahe pochopila a podporila. Čo sa skutočne stane po „konci sveta“, to nevieme. Rovnako ani netušíme, či to bude znamenať koniec pre všetkých ľudí na planéte. Siebert však myslel aj na prípad, že by apokalypsa nenastala a už na 29. septembra si pre istotu rezervoval let domov. Nerád by totiž žil mimo civilizácie a v odlúčení ľudí natrvalo.

Viac o téme: Krvavý mesiacProroctvoTom Siebert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu