Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žiarlivec sa pomstil manželke: Príliš sa venovala psovi, tak posexoval jej štvornohého miláčika!

Jonathan Edward Medley
Jonathan Edward Medley (Zdroj: úrad šerifa)

GENEVA - Príčiny, pre ktoré sa človek rozhodne urobiť vo svojom živote obrovskú chybu, bývajú naozaj veľmi rôznorodé a v mnohých prípadoch vedú k maximálne iracionálnym skutkom. Presne do tejto kategórie patrí aj čin istého Američana, ktorý údajne tak žiarlil na manželkinu lásku k psovi, že sa jej pomstil veľmi neortodoxným spôsobom.

Prečítajte si aj: Kamaráti študentku (†19) nalákali na zvrátenú sexhru: Potom ju kruto zavraždili!

Jonathan Edward Medley z mesta Geneva v štáte Alabama bol obvinený z týrania zvierat, pretože vraj podľa polície žiarlil na manželkinu pozornosť, ktorú venovala psovi. Cítil sa byť popri štvornohom miláčikovi zanedbávaný.

Tamojší policajný kapitán Ricky Morgan povedal, že 39-ročný muž bol "naštvaný na svoju ženu, pretože venovala väčšiu pozornosť psovi, než jemu, tak mal sex so psom".

"Jeho manželka si v skutočnosti myslela, že má pomer s inou ženou a schovala v dome nahrávacie zariadenie. Vďaka nemu prišla na to, že obťažuje psa," napísal denník New York Daily News.

Hoci dvojročný Buster utrpel pri krutom zaobchádzaní zranenia, veterinár predpokladá, že sa plne uzdraví. Plemeno Shih Tzu pritom pôsobí skôr ako hračka, môže vážiť okolo 6 kíl a vysoký býva približne 25 cm.

Medleyho kauciu stanovili na 535 dolárov (cca 480 eur).

Viac o téme: PesSexJonathan Edward Medley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu