Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šoférka to nechtiac napálila do dodávky: Nedávala pozor, robila si dobre medzi nohami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Príčiny dopravných nehôd bývajú rôznorodé, ale niektoré z nich sú rozhodne zaujímavejšie, ako tie ostatné. To, že niekto pred jazdou požije alkohol, je na dennom poriadku, ale aby žena nedávala pozor na ceste kvôli tomu, že sa uspokojuje so sexuálnou pomôckou, je skôr rarita.

Najúprimnejšia spoveď zlatokopky (26): Slová, pri ktorých sa normálnemu človeku rozum zastavuje

Tridsiatnička v Anglicku sedela vo svojom Mini, keď sa náhle pohlo vpred a zozadu vrazilo do dodávky, za ktorej volantom sedel zamestnanec spoločnosti M & J Seafood. Vodič dodávky neskôr vysvetlil, že to bol jeho prvý deň v práci, a keď šiel do kancelárie firmy, so sídlom v meste Cirencester, obával sa, že ho vyhodia.

Napodiv mu ale jeho šéfovia povedali, že si pozreli záznam zo zadnej kamery vozidla, ktorý dosvedčuje, že nie je na vine a navyše zachytil aj niečo veľmi zaujímavé. Žena nabúrala auto, zatiaľ čo si robila dobre so sexuálnou hračkou.

Zjavne v tom momente bola natoľko šokovaná, že vôbec nepomyslela na kamery a odhalila nechcene svoj rozkrok so sexuálnou hračkou v rukách a stiahnutými nohavicami. "Šéfovia mu povedali, že to nebola jeho chyba, a potom dodali: "Už ste videli toto?" Tváril sa ako: "Čo to má, sakra byť?" Všetci sa na tom dobre pobavili," prezradil svedok pre portál mirror.co.uk

Pre tých, ktorí sa ale tešia na spomínané zábery, máme zlú správu. Spoločnosť sa rozhodla, že nezverejní ani identitu vodiča, ani dôkazné video. "Záležitosť je v rukách našich poisťovní," znie stanovisko firmy.

Viac o téme: Dopravná nehodaSexuálna pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu