Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík si to robil o betónový stĺpik: Zhrozená babička si ho nafotila!

Triezvy vraj určite nebol
Triezvy vraj určite nebol (Zdroj: examiner.co.uk)

HUDDERSFIELD - Opití ľudia zvyknú vo svojej alkoholom povzbudenej nálade robiť všelijaké veci, na ktorých sa dobre bavia, ale ich okolie to nemusí vždy vnímať rovnako pozitívne. Presne to je aj prípad britskej dôchodkyne a mladíka, ktorí majú na rovnakú vec asi úplne iný názor. Jeho odhalené pozadie a sexuálny akt na verejnosti babičku doslova šokoval.

Neidentifikovaný hulvát povzbudzovaný svojimi kamarátmi vyliezol s odhalenou vrchnou časťou tela z okna bytu v britskom Huddersfielde, stiahol si nohavice a na neďalekom betónom stĺpiku vykonal "obscénny akt". Svedkyňou tohto simulovaného sexu sa stala aj nešťastná babička.

Kelsang Jorlamová (67) sa v nedeľu ráno prebudila na zvuky hlučnej párty, ktorá sa ozývala z neďalekého bytového komplexu. Keď sa pozrela z okna, naskytol sa jej pohľad, na ktorý tak skoro nezabudne. "Prebrala som sa tesne pred 07:30 na hlasitú rockovú hudbu a krik, a to aj napriek mojim dvojitým sklám a vzdialenosti 45 až 55 metrov od bytu," povedala.

"Pozrela som sa z okna a videla chlapca zliezajúceho z okna, ostatní sa smiali a povzbudzovali ho. Mal na sebe len džínsy a ponožky. Potom prešiel k stĺpikom, stiahol si džínsy a spodky dole a vrhol sa na stĺpik. Bolo to také nechutné," vyhlásila pani Jarlamová pre examiner.co.uk

Starších nájomníkov dvojposchodového bytového komplexu už dlhšie trápia podobné výčiny mladých ľudí. Preto babička nelenila a skutok ohlásila na polícii. Prípad exhibicionizmu je v štádiu vyšetrovania.

Mladík si to robil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: examiner.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu