Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vražedný sex v aute: Americký pár (†25,†32) zomrel počas milostných hier!

Violet Ilesová a David Long
Violet Ilesová a David Long (Zdroj: Facebook)

KENTUCKY - Ako sa podľa niektorých najnovších prípadov zdá, autá môžu byť nebezpečné nielen na cestách, ale aj keď stoja pokojne odparkované. Ľudia, ktorí sa v nich oddávajú sexuálnym potrebám, by totiž nemali zabúdať zatiahnuť ručnú brzdu, prípadne vypnúť motor. Inak ich pri tom môže napríklad zabiť oxid uhoľnatý.

Prečítajte si aj: VIDEO Smrť pri sexe v aute: Milenci nezatiahli na Lade ručnú brzdu, potom sa to stalo...!

Violet Ilesová (†25) a David Long (†32) nechal bežať motor auta po dobu najmenej 90 minút. Chceli sa totiž zahriať, keďže 13. mája v Glencoe, Kentucky, klesla teplota až na štyri stupne Celzia. Samozrejme, že okienka mali zatvorené.

Pár sa podľa polície oddával sexu a asi si nevšimol oxid uhoľnatý, ktorý sa do priestoru šíril z hrdzavého výfuku. Dvojicu našiel na druhý deň ráno Davidov brat Kevin, ktorý viedol svoje deti na neďalekú autobusovú zastávku.

"Vytiahol som ho von a snažil som sa poskytnúť mu prvú pomoc, záchranári sa so mnou rozprávali po telefóne," povedal Kevin Long televízii WCPO. Okresný šerif ale poprel teóriu o sexe a pre New York Daily News povedal, že v aute zaspali.

Ilesová mala dvoch synov vo veku štyri a šesť rokov. Jej sestra a matka sa snažili na internete zohnať peniaze potrebné na zaplatenie pohrebu. Podľa Longovej mladšej sestry, mal jej brat dcéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu