Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po internete koluje "konšpiračné" VIDEO: Súloží dvojica v tomto aute alebo nie?!

Čo sa deje v aute?
Čo sa deje v aute? (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Na internete sa už dá nájsť asi absolútne všetko a nikoho neprekvapí, že sa v tomto virtuálnom priestore často objavujú rôzne nahrávky, nad ktorými si užívatelia môžu lámať hlavy. V tomto prípade sa dvom kamarátom podarilo nakrútiť video, ktoré vlastne nič nedokazuje, ale vyvoláva zaujímavé špekulácie, čo sa asi tak mohlo odohrávať za zatvorenými dverami auta odstaveného na odľahlom kúsku prírody.

Prečítajte si aj: VIDEO Smrť pri sexe v aute: Milenci nezatiahli na Lade ručnú brzdu, potom sa to stalo...!

Pre dvoch priateľov sa stalo veľkou zábavou zistiť, čo sa môže diať v zaparkovanom aute, a preto sa rozhodli, že si vyskúšajú svoje špiónske schopnosti. Teda jeden z nich sa prikrčený približoval s kamerou k vozidlu a druhý si z tejto výpravy robil video záznam.

Stopáž ukazuje, ako sa mladík so smiechom blíži k Fordu Ka odstavenému v odľahlej oblasti Dartmooru. Zadné sklo auta je zahmlené a vo vnútri sa niekto hýbe. Celá akcia sa udeje veľmi rýchlo. Mladík pribehne s kamerou k oknu auta, namieri ju dnu a beží preč.

Kamaráti  potom nasadnú do svojho vozidla a skôr, ako by za nimi mohol niekto bežať, ufujazdia preč. Zábery, ktoré mali byť urobené z Fordu Ka, však nie sú súčasťou videa, ktoré teraz koluje po sociálnych sieťach, takže vôbec nie je jasné, čo sa na zadných sedadlách odohrávalo.

Možno tam len niekto hral šach, alebo aj nie...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu