Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

"Ah bože, už budem": Sused nezniesol zvuky párenia, hlučnú sex dvojicu strápnil na verejnosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

ZÜRICH - Hlučné milostné hry istého švajčiarskeho páru natoľko vytočili suseda, že sa rozhodol posťažovať otvoreným listom, ktorý si mohol prečítať každý v bytovom dome. Teraz to však vyzerá skôr tak, že sám by mohol mať právne opletačky.

Sused na hlasno sexujúci párik volal políciu: Dvojica ho dobila hrabľami!

Nahnevaný obyvateľ, ktorý žije v apartmánoch Rosengarten v Untersiggenthale, vo švajčiarskom kantóne Aargau, bol tak vytočený z nočných sexuálnych rošád svojich susedov, že napísal svoju sťažnosť v snahe, aby tým hlasnú dvojicu umlčal.

Švajčiari nemajú radi, keď musia počúvať cudzie rozhovory spoza steny, nieto ešte sexuálne zvuky, takže tento nespokojenec sa cítil byť v práve, keď svoj otvorený list prilepil na dvere na parkovisko v budove, informoval portál 20Minuten.ch.

"Spočiatku bolo celkom zábavné počúvať cez steny a okná ich hlasný rituál párenia, ale v dlhodobom horizonte musím povedať, že ma to ako suseda začína dobre štvať," uviedol v liste.

"Verte mi, nie je to sranda, keď máte vysvetliť jednému zo starších príbuzných alebo kmotre, že slová prichádzajúce od susedov, "Ach bože, už budem," nemajú nič spoločné s náboženstvom alebo samovraždou," dodal s tým, že je ťažké vodiť si za týchto okolností domov návštevy.

Médiá sa tohto prípadu rýchlo chytili a dokonca vyspovedali aj obyvateľa iného bytového domu v susedstve, ktorý potvrdil, že napriek tomu, že nežije priamo v rovnakej budove, počul dvojicu cez otvorené okno. Našli sa však aj takí, ktorí majú pocit, že sex vo vlastnom byte je výlučne vecou každého a sťažovateľ by si mal jednoducho kúpiť štuple do uší.

Podľa hovorcu miestneho združenia nájomcov Waltera Angsta si mali najprv dotknuté strany svoje problémy navzájom ujasniť. Sťažnosť na verejnosti bola podľa neho chybný krok, ktorý by mohol viesť k právnej žalobe za "porušenie súkromia ".

Viac o téme: SexHlučný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu